Ben jij innerlijk te dik ?

De tofi’s, afkorting van ’thin outside, fat inside’ Wat zoveel betekent als dun vanbuiten, dik vanbinnen.
Ben je slank is het ook weer niet goed en de kans nog groter is dat je gevaarlijk bezig bent met verhoogt risico voor juist de ziektes die dikke mensen treft. Ben je slank en wil je weten of je tot de tofi’s risico groep hoort moet je zeker een scan laten maken.
Zou deze bericht niet de wereld in geholpen zijn door de commercieel partijen die bodyscans maken ??? Het zou me niet verbazen dat Big-Pharma nu ook gezonde slanke mensen met slimme marketing trucs onder de scan willen hebben. Een gat in de markt blijft altijd een gat dat gevuld moet worden.

mri-totalbodyscan

Veel slanke mensen zijn toch gevaarlijk dik

Het Laatste Nieuws - ‎18 uren geleden‎
Bijna de helft van de slanke mensen is innerlijk te dik. Dat betekent dat ze intern levensgevaarlijk veel vetmassa hebben, zonder dat ze hier uiterlijk iets van merken. Verder beweert de Britse professor Jimmy Bell dat veel dikke mensen wel kerngezond

11 gedachten over “Ben jij innerlijk te dik ?”

 1. ik ben 13 jaar en weeg 58 kilo 🙁

  mijn lengte is 1,69 en vind me zelf dik.

  me buik vooral ikhaat dat ding ik wil hem er zo uitscheuren:@

 2. De Body Mass Index (BMI) bijvoorbeeld is ordinaire eugenetica. Gezien de komende wereldwijde kunstmatige hongersnood, is een beetje extra lichaamsvet helemaal niet erg. Anders komt het wel van pas in een CIA-kamp. (Waterboarding: FUN! FUN! FUN!)

 3. Het is net zoals een in goede staat verkerende auto naar de garage brengen. De monteurs vinden altijd wel iets wat veranderd of vervangen moet worden want dat is namelijk hun broodwinning…
  Zo ook met de “monteurs van Big Pharma”, kom bij ons met de scan c.q. APK en wij vinden echt wel iets wat veranderd moet worden aan je. Wel een prijzige APK, die body scan, je portemonnaie slankt er in ieder geval van af?

 4. @ Mabello : Denk het ook, er zijn altijd mensen die gelijk gaan denken ooooooh dalijk mankeer ik iets. Terwijl als ze er nooit wat over gehoord of gelezen hadden ze ook nooit ergens last van hadden gehad. Hypochondrie heet zo iets als het goed is.

  Barry’s last blog post..Foute oude reclame voor een spelcomputer

 5. Waarom zou je jezelf druk maken als je jezelf lekker voelt en je hebt nergens last van. Ben je dun is het niet goed, ben je dikker is het niet goed. Geef mij maar lekker een bollig meisie dan weet ik dat ik iets heb om lekker beet te pakken 😉 en daar heb ik geen scan voor nodig hoor.

  Barry’s last blog post..Foute oude reclame voor een spelcomputer

Reacties zijn gesloten.