Zijn deze koekjes Halal ?

Mini Animal chocolate biscuits 100% Halal. Te koop bij de Lidl. Ik kom daar vaak dus kan wel stellen dat ruim 35% van de klanten die daar boodschappen doet met kinderen Moslim is. Is dan deze verpakking verantwoord ?

halal-koekjes-1

7 gedachten over “Zijn deze koekjes Halal ?”

 1. Koekies is écht haram, maar even bijna off-topic: weet iemand wat de oorsprong is van de gedachte dat varkensvlees onrein zou zijn volgens de islam?
  Hoorde van de week van een islamiet dat het zo zou zijn dat varkens aanvoelen wanneer ze geslacht worden en hierdoor bepaalde stoffen in het vlees zouden komen die mensen aggressief zouden kunnen maken als ze dit vlees zouden eten? Nou, dan vermoed ik dat er een héleboel islamieten zijn die stiekum tóch varkensvlees eten of deze biscuits? 😉

 2. Als ik een keer echt een leipe bui heb, en ik heb echt een keer ballen ga ik dat vrouwtje is een keer interviewen. Dan zijn de beelden voor jou echt waar!!! 😀

 3. @ Barry : Ik ben geen Rutger en gewoon een internet nerd, soms doe ik wel’s wat omdat het echt uit mijn hart komt of omdat het kan en de omstandigheid het toelaat, maar meer ook niet.
  Kan niet schrijven en laat staan lekker babbelen. 😉

 4. Vage verpakking of niet, maar de Lidl blijf gewoon de shit, incl het kranten dametje. Waarom ga je die niet is interviewen :D, Madbello als een soort Rutger van geenstijl.

 5. Deze koekje zijn in opdracht van de Lidl gemaakt, staat achter de verpakking.

  Het is een beetje een horror wereld, lachende varken met de schijn dat het een konijn zal zijn en daar naast lijkt het wel of die big dat koekje aan het fucken is ….

 6. Heel vaag je ziet een varken maar er staat boven BUNNY :S . Snap ik het even niet of zijn de makers van dit koekje een beetje de weg kwijt 😀

Reacties zijn gesloten.