DRUG in het Verkeer

XTC, cocaïne, blowen, GHB, paddo’s, LSD, speed en autorijden ?!
JA ! Omdat het kan en nog hartstikke lekker is en niet te vergeten niet strafbaar.
En die TEST ??? Wat een onzin, je kan zo’n simulatie niet vergelijken met het echte leven als je echt niet gepakt wil worden door de politie en wie gaat in zijn hoogtepunt van zijn XTC lovetrip in godsnaam autorijden ??? Menno Bentveld natuurlijk 🙂 VARA.nl


11 gedachten over “DRUG in het Verkeer”

 1. Als je over het hoogte punt heen bent is het prima te doen hoor.X Coke Pep M Weed.Alcohol daar in tegen,maakt je veel troebeler.

 2. Dan speelt ie het wel goed. Want auto rijden is echt wel te gek als je leip bent en dat laat hij wel duidelijk merken.

  Het enige wat ik vreemd vind, is dat hij het als droge poeder in neemt. Dat is zo smerig en hij slikt het zonder moeite weg.

 3. @ Kubiak Omdat de hele serie niet eens in de buurt komt met de werkelijkheid, van wat een afzonderlijke drug nou doet in het verkeer en er zijn maar zelden mensen die het voorrecht hebben om pure MDMA te nemen 😉

  @ Salty en Belinda : Menno is zeker een schatje, met en zonder 🙂

 4. Ja guttegut, ‘k heb die aflevering ook gezien.
  Moest vreselijk lachen.
  De doorsnee huisman doet eens stout.
  Kan het ( lees:hem ) niet serieus nemen maar vond um gewoon lief aandoenlijk. ( zoals de meeste mannen )
  O guttegut!

 5. @ Barry : Natuurlijk is dat in scène gezet en waarom twee dingen tegelijkertijd testen ? Drank en drugs.
  drank maak al meer kapot dan je lief is dus laat staan de combinatie, maar inderdaad, drugs zonder drank is totaal een ander verhaal die niemand wil vertellen.

  @ Jager : Ik was ook verbaasd van Menno bij spuiten en slikken en toch VARA. Hellemaal met je eens, je mag nooit een moordmachine gebruiken als je onder invloed bent van wat dan ook.
  Te veel eten en verkeer eten is ook onder invloed staan 😉

 6. Op zeker was het gewoon wat poedersuiker, en dat agresieve rijden van hem was ook nep. Ze hebben het gewoon zo in beeld gebracht van kijk een hoe slecht het is als je xtc op heb in het verkeer. Allemaal leuk in scene gezet

Maak mij blij en geef reactie :D