Kunnen we niet beter gelijk alle rokers doodschieten?

Daar komt weer het derdehands spook binnen: Ook ouders die buiten roken veroorzaken kanker bij kinderen. Nou vraag ik mijn werkelijk af waarom een roker nog sowieso leeft en nog kan lopen, echt! Een raadsel dat tabak verkocht mag worden met al die giftige chemicaliën, maar over Geïmpregneerd hout vol met kankerverwekkende stoffen zo als chroom en arseen in kindertoestellen op scholen  hoor je weinig tot niets. De vervuiling van auto’s, bussen en vrachtwagens hoor je ook niets meer over.

Nieuwe studie? “50% meer kans op kanker door gsm“, hoe oud zijn kinderen tegenwoordig die een mobiel al op zak hebben? Kanker door nachtdiensten? Ach toemaar! Dat kan er ook wel bij en wat denk je van al die gassen die schoonmaakmiddelen in huis afgeven en luchtverfrissers, wat voor gevolgen die wel hebben. Lekker mandarijntjes uit blik? Nooit afgevraagd hoe die witte velletjes en draadje verwijder worden? Met caustic soda, ja je leest het goed, met ordinaire WC ontstopper. En niet te vergeten hormon en medicijn resten in leidingwater, vlees vol antibiotica, eten vol chemische onnatuurlijke troep, weekmakers en brandvertragers die de hormoonhuishouding van mens en dieren verstoren, buiten het feit dat ze ook kankerverwekkend zijn. En dat allemaal is maar een topje van de ijsberg.

Wat een gezeik over dat derdehands rook, het is dat ik niet meer rook, anders had ik mijn bijna schuldig gevonden aan alle kwalen die mijn kind lijd. Oh ja! Vuurwerk en oorlog moeten ook verboden worden, dan pas mogen alle roker voor het vuurpeloton : Ook ouders die buiten roken veroorzaken kanker bij kind

roker-niet-roker

8 gedachten over “Kunnen we niet beter gelijk alle rokers doodschieten?”

 1. Er zijn zo veel dingen kankerverwekkend.
  Wat dacht je van al dat speelgoed wat we goedbedoeld aan onze kinderen geven?
  Al die Brbie – en Kenpoppen zitten vol ftalaten; zwaar kankerverwekkend.
  Zelfs bijtringen en ander zacht plastic voor kinderen onder de 3 jaar, die overal op sabbelen is heel gevaarlijk (ook vol ftalaten).
  China is een leverancier van dodelijk speelgoed (buiten hun melk….).
  Nee, ik denk dat we ons drukker moeten maken om andere zaken dan buiten roken 😉

 2. @ lindakwakernaat : Ik heb hard gewerkt 😉 Hang er van af wat in het brood zit en waar het water vandaag kwam 🙂

  @ Barry : Dat zijn dingen wat je bijna niet meer tegen kan houden.

  @ SirCumSized : Geweldig, je hebt een punt 😆

 3. Onderzoek door SirC. heeft uitgewezen dat ouders die stoppen met roken ook bij hun kinderen kanker kunnen veroorzaken. Er is namelijk een direct verband door prof. dr. SirCumSized ondekt dat stoppen met roken direct en langdurig stress veroorzaakt bij deze ouders waardoor kinderen indirect de gevoelens van deze stoppende ouders overnemen waardoor zij onnodig en duurzaam onder stress komen te staan. Kinderen met stress langer dan enkele dagen lopen een groter risico om op latere leeftijd kanker te krijgen dan kinderen die opgroeien in een stressloze omgeving…..einde onderzoek 😉

 4. Tegenwoordig krijg je overal kanker van. Binnenkort krijg je zeker van kinderen krijgen ook kanker. Misschien is bloggen ook wel kankerverwekkend. Als ik bij alles stil moet gaan staan van oh van dit krijg je dat en van dat krijg je dit heb je geen leven. Dus gewoon doen wat je wil en fuck de rest!!!!

Reacties zijn gesloten.