Mayonaise

Tons Mosterd Belze Majoneis is voor mijn de enige echte mayonaise die niet in mijn koelkast mag ontbreken en tot nu toe ben ik het alleen tegen gekomen bij de Jumbo. Ik vind het echt verrukkelijk en het smaakt overal bij. En niet te vergeten dat het met 100% natuurlijke ingrediënten is bereid. Geen suikers, conserveringsmiddelen, kleur, geur en smaakstoffen!

En zeker geen verdikkingmiddelen. Zonnebloemolie is GMO-vrij en door Ton hellemaal zelf ambachtelijk bereid op zonne-energie. Dus als dit geen verantwoordelijk echt ambachtelijk, smakelijk product is weet ik het niet meer. In ieder geval een van de weinige die je in de supermarkt kan vinden : Tons Mosterd.com en dit is echt geen reclame, maar gewoon mijn culinaire tip waar ik bijna dagelijks van kan genieten.

23 gedachten over “Mayonaise”

 1. Ik merk wel als er toevoeging zijn van MSG meer dan 25 verborgen namen en kunstmatige toevoegingen of allemaal e-nummers dat kan nooit gezond zijn ook in de biologische voeding citroenzuur 330 overige kruiden of specerijen gistextract 440 petine toe gevoegde gist melkpoeder altra gepastieerde melk maar toch heb je in de biologisch prodocten meer keus ik merk wel als er extra suiker word toegevoegd met hoge glymische index of MSG dat ik dan niet meer kan stoppen met eten het is wel goed dat er mayonaise is voor een eerlijk prijs en heel natuurlijk.

 2. @Roxanne: Niet alles wat duurder is ook lekkerder, het is ook kwestie van smaak. Maar waar het mijn om gaat is dat dit product 100% natuurlijk is en verantwoord geproduceerd voor een hele redelijke prijs.

  Altijd de kleine lettertje lezen wat er in zit en of er ''E'' nummers in zitten en bij mayo van belang dat het niet kunstmatige met verschillende zetmeelen en verdikkingsmiddelen zijn gebruikt.

 3. Ik heb deze tons mayo vandaag gekocht je heb er een aantal van in de natuurwinkel ook verschillende prijzen mayo van 2 euro 2,30 en 5 euro waar zit het verschil in is het niet hoe duurder de mayo is hoe lekkerder het smaakt?

 4. Gruwelijk lekker die mayo van Ton. Zo hoort mayonaise te smaken . Heb bijna het hele potje leeggelepeld.

 5. Goed dat ik is effe doorblader hier bij je … zodra ik weet waar een jumbo is ga ik hem zeker proberen!

 6. @ Geertje : Vet hoef per definitie niet slecht te zijn, het is maar net met wat je het eet en kijk maar wat allemaal in fritsaus allemaal in zit.
  @ Martine : Je moet er van houden, het is lekker zuur, maar meer dat het puur natuur is 😉

 7. Wij nemen de mayo altijd uit Antwerpen mee, omdat je hem hier niet zo lekker krijgen kunt, maar hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Nou alleen nog een Jumbo zien te vinden…

 8. Ben eigenlijk wel erg benieuwd geworden Madbello!
  WIj hebben nooit mayonaise in huis, omdat het vetgehalte zo hoog is (dus altijd fritessaus).
  Maar het is zo lekker!!!
  Ik ga het een keer proberen!
  Bedankt voor de tip 🙂

 9. @ NickN : Ik vang hier hellemaal niets voor. Het is gewoon heel lekker en nog eens heel verantwoord product. Dat zie je niet vaak in de supermarkt 😉 En laat staan dat ik contact met Ton heb gehad, echt niet, maar daar kan ik je vast niet van overtuigen 🙂

  @ Alle rest : Blij met zo veel reactie voor deze culinaire tip. het is gewoon lekker en geen troep er in 😉

 10. Hé Mike, bedankt voor de tip…ik heb deze heerlijke vervanging voor boter op mijn brood vanmorgen gehaald bij de Jumbo. Exit Calvé Fritessaus Classic and in comes Belze Majoneis

 11. Volgens mij heb ik die wel eens op, en dat was zeker heerlijke mayo. Zelf maken is anders ook heerlijk en best simpel

Reacties zijn gesloten.