Zionistische schreeuw om aandacht na pijnlijke opmerking Harry Mens (VIDEO)

Wat een schandaal weer en heisa om niets. Harry Mens: Paars is werk van Joodse kongsi. Zou het niet zo zijn dat het probleem is dat het nog echt waar is ook!? Kijk! Dan heb je echt de poppen aan het dansen als de massa ziet hoe je een lobby smeed. Voor zo ver ik in deze oppervlakkige opmerking zie is gewoon een constatering, niet meer of minder en alle media schreeuwt moord en brand over complottheorieën. Ach! Het zal wel aan mijn liggen, maar ik doe er een schepje boven op!

Het is allemaal de schuld van Theodor Herzl, Lees maar tussen de regels door.  Zonder hem wat dit allemaal niet gebeurd en het Midden-Oosten leefde nog lang en gelukkig in vrede, zonder deze onruststokers. Lees wat andere tegengeluiden die de werkelijkheid op hun grondvesten doen schudden, waar de leugen zo groot is, dat het niet te geloven is dat het een leugen zou kunnen zijn.

Waren het niet de Joden die op 23 maart 1933 de Duitsers de oorlog verklaarden? Om dan terug te komen in het heden van NU.nl (14 juni 2010): Informateur Uri Rosenthal heeft de situatie waarin Nederland zich op het moment bevindt vergeleken met die van Nederland in 1935.

Joden hebben het gedaan. Waarachtig. Zij hebben de Tweede Wereldoorlog uitgelokt en de holocaust georganiseerd.
Zionisme = Jodenhaat. Zionisme is de zuiverst vorm van Jodenhaat.
Nog meer weten over dit onderwerp? Lees op het zuur.nl en neem een echte holocaustles, want ”de kakkerlak is een indrukwekkend beest. De Jood onder de insecten. Want; Onuitroeibaar.” citaat van Hugo Borst die eigenlijk het als een compliment beschouwde, ook weer niet goed.


#CentraalJoodsOverleg: Vooroordeel #HarryMens over #Joden onacceptabel. Om gesprek verzocht.less than a minute ago via web


Het staat op internet, dus het zal wel waar zijn toch!? 😆

45 gedachten over “Zionistische schreeuw om aandacht na pijnlijke opmerking Harry Mens (VIDEO)”

 1. Hahaha, de drama-driehoek, die kende ik nog niet. Heel toepasselijk hier. (Gifpilbonusje zal daar wel weer een complot inzien ;-))

  En Gifpilbonusje wat ben ik blij dat je eindelijk tot het inzicht gekomen bent dat linken naar http://www.hetzuur.nl/category/holocaustles/categ… strafbaar is vanwege de (ik citeer je even) "Duidelijke Rascistische Content , Raciale indoctrinaties , beledigingen , Beledigingen Óm Rás en Geloof" die de pagina bevat.

  We zullen de eigenaar van die pagina, http://www.hetzuur.nl, vragen die content uit de lucht te halen.

 2. Mooi om te zien hoe de "drama driehoek" werkt bij sommige mensen? Al gaandeweg zie je ze veranderen van de rollen redder, vervolgens klager en dan vervolgens slachtoffer. Loopt precies volgens het theoretische model dus voor mij is de case closed en het bewijs dat de theorie van de dramadriehoek juist is. Bedankt gifpilbonusje voor dit experiment 😉

 3. Geachte Webmaster

  Ik Heb Op http://ictrecht.nl/specialismen/notice-takedown-a… Bevonden Dat Bezoekers SirCumZised en Jolie Op Deze Pagina Meerdere Strafbare Bedreigende Smadelijke Lasterlijke en Rascistische uitlatingen Hebben gedaan , Ik Verzoek U hun reacties te verwijderen!

  Tevens Wil Ik Attendéren Dat ze links én Verwijzen Naar links , Waar onder jolie in haar comment úitdrukkelijk áan geeft té wéten wat ér achter zit , Tóch doét ze hét …..Èlke Door hén gelinkte pagina of website Bevat Duidelijke Rascistische Content , Raciale indoctrinaties , beledigingen , Beledigingen Óm Rás en Geloof , en bedrog omtrent Andere Rassen

  Heb ze Hier Op Gesomt En verzoek Verwijdering Pér Ómgaande Alsmede hun Reacties!

  http://www.let.ru.nl/v.hunink/tacitus.htm  http://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_whttp://www.hetzuur.nl/category/holocaustles/categhttp://www.nizkor.org/ftp.py?camps/auschwitz/auschttp://www1.yadvashem.org/yv/en/holocaust/holocauhttp://www.uitvaart.nl/dood/showit.php3?cid=223

  Voorts Voel Ik Mij Door de opmerkingen en de Aangegeven linkingen Bedreigd beledigd vernederd en Rascistisch en Onterecht behandeld …. aan gevállen Óm Mijn gelóóf Rás en Mijn Vrijheid Van Meningsuiting , Zélfs aangevallen Òm Mijn Récht Én Plicht getuigenis en Waarschuwing te Doen Aan de Openbaarheid …

  Sáár óm Ben Ik Tevens Overtuigd Van Ook Criminele Bedoelingen Óm Mét oneigenlijk Misbruik van dreigen Mét wetgevingen Mij de Mond te snoeren , Het Verkondigen en Aangeven onmogelijk te maken , òmtrent het Beschrijven en Aangeven van Zware Misdaad en Schanddáád…

  ……..Mij , Mijn Getuigenissen en Beschrijvingen herhaaldelijk poogt te Criminaliseren Én té generaliséren té ridiculiséren … Dáár Méé Acht Ik Betrokken personen Meinedig Aan Hét Dóór Mij Aan gegevene !

  Vóór Ál de bijdragen Van reactant jolie Roepen Bij Mij Hevige Emoties En Angsten Op Omtrent Hét Feit Dát Ik Òverlevende Bén Ván de joodscriminele Terreurcultuur en hun Vele Schanddaden tegen Kinderen Én Ook Hun Families …Zo Als Serie verkrachtingen prostitueríngen drogeringenen martelingen Ménsen Én Kinder handel Én Botte Moord !

  Tevens Kunt Ù Én zij Inzién Op de Pagina "Aangifte Tegen het cidi" Van Hetzuur.nl in de Aangifte en de Comments Welk Toé te Voegen Klachten Ik Nog Méér Tégen Deze bezoekers Neer Lég in Mijn Aangifte Bij Deze!

  Dank U

 4. @Madbello, dont worry, dat "gat" (op de stoel van rechter/jurist moeten gaan zitten: welke reacties moet je wèl, welke moet je niet tegenhouden als forumbeheerder) is erkend. Als jij iets laat staan, tot een je wisverzoek krijgt, zal (als ik het goed begrijp, want het is oerlastig..) niemand je gaan aanklagen. Pas als je willens en wetens iets laat staan, wordt het heikel. Zie: http://ictrecht.nl/specialismen/notice-takedown-a

  Volgens mij ontvangen de mensen die ge-subscribed zijn op je site/dit item, de reacties óók. Oók als jij ze tegenhoudt. Ik vermoed dat SirCS en ik nu meelezen wat jij niet doorlaat 😉 (Klopt dat SirCS, heb jij ook alles ontvangen, ook wat hier niet staat?) Dus ook daar hoef je je m.i. geen zorgen te maken. Je bent niet de enige die de tegengehouden reacties ontvangt. Mocht je iets tenonrechte tegenhouden (of wat dan ook) dan hoor je het wel.

 5. Óm Nog een opmerkingkje Van jood liegt Toé té Lichten!

  joden Hébben Hét Máár in iets Van 50 Landen voor elkáár gekregen hún Raciaal seperatische vulliswetjes Óp te leggen!

  Dáár Wáár ze dé macht gegrepen hebben Mét Terroristische Én Extréém smerige en Criminéle coups

  Áls ze Èrgens Ín Miskent Wòrden is het Wél in het Véélvuldig Zijn Van Eerste Klas gevangenisvulling!

  In Meer Dan 200 Landen is holocoustontkennen en Zelfs ér Over Bespreken NIET strafbáár …!

 6. @Gifpilbonusje : Nogmaals sorry, Ik laat niet al je reacties meer door. Je hebt je punt kunnen maken, maar het draait steeds om het zelfde cirkel die je al ettelijke malen hebt opgenoemd.

  @Jolie : Begrijpend lezen en schrijven is niet mijn sterkste punt en laat staan als het lappen tekst zijn. Heb het boek van Arnoud Engelfriet gelezen, maar om gelijk in de stoel van een jurist te moeten gaan zitten gaat me een beetje te ver, al is er geen ontkomen meer aan tegenwoordig, maar ben ik daar geschikt voor? Nee! Daar vind ik mij zelf alles behalve geschikt.

  @SirCumSized : Ik heb er moeite mee dat nu Gifpilbonusje probeert reactie op jouw te geven en ik het alleen kan lezen, maar wat kan die gast snel typen en een van de weinigen die mijn blog in de diepte doorzoekt.

 7. SirCumSized September 12th, 2010 at 16:01

  "" het klopt uit mijn DNA-onderzoek is gebleken dat ik voor 12% Joods bloed heb (Oma’s kant) en daarnaast voor 11% negroïde (??)achtergronden en de rest Kaukasisch""

  Dit is Geraaskal…Voortplanting is Gebaseerd Op TWEE Deling!

  Dus veelvouden Van 12 en 11 Komen Nooit Op 100% Uit

  Gezien je naam , Gezien je Mededelingen in Andere Comments ,Gezien je houding Ten Opzichte Van Dit Onderwerp en inhoud Van je Berichten Kom Ik Zo AL Op Een Véél Hoger joods Percentage uit!

  Wát Zich in de 50% Of 100% Range Bevindt!

  Wat jood liegt zegt Over incest is Ook Volkomen geraaskal … Én Dát met autoriteit Van 1000 jaar incest!

 8. @Gifpilbonusje en Madbello; het wel of niet plaatsen van reacties is voorbehouden aan de forumbeheerder, Madbello dus. Laat dat eens en vooral duidelijk zijn?!

  Waar sommige reageerders alleen moeite mee hebben, zo ook ik, is je ongenuanceerde manier om van ieder item uiteindelijk het gehele Joodse volk de schuld te geven. Dat is een behoorlijke generalisatie en tegelijkertijd ook strafbaar maar dat is m.i. van minder belang? Ikzelf was in eerste instantie behoorlijk onder de indruk van je taalgebruik en heb al je reacties(ook op jongeren.blog) aandachtig objectief op me laten in te laten werken. Je kunt zien en lezen dat je interesses wijd georiënteerd zijn en ze getuigen van een bovengemiddeld IQ maar ten aanzien van tegenspraak en debatvaardigheden moet je mijns inziens nog veel leren want als iemand je van door jou ongewensde repliek dient is hij/zij meteen je vijand en dus meteen onderdeel van het "Joodse gevaar"? Dat is een beetje zwart-wit en getuigd van een systeem van ongenuanceerd denken bij je. Het zal je verbazen als je meer nuances aanbrengt in je argumentatie en reacties hoeveel medestanders je zou kunnen krijgen voor jouw strijd en hoe eerder je door hen begrepen zult worden?

  En ik heb het gevoel dat de wens om begrepen te worden één van jou grootste wensen is maar daar kan ik natuurlijk naast zitten aangezien ik nu ook onderdeel ben van het Joodse denken? Ja, het klopt uit mijn DNA-onderzoek is gebleken dat ik voor 12% Joods bloed heb (Oma's kant) en daarnaast voor 11% negroïde (??)achtergronden en de rest Kaukasisch. Maar in mijn ziel ben ik een "vrijdenker" en totaal niet gekoppeld aan wat voor soort clubjes of bewegingen dan ook. SCS is een "one man warrior" en zeer blij met zijn onafhankelijkheid.

 9. "”Een Troll Verslagen Met Keurige Antwoorden Argumentatie en Feiten”" Komop GPbonusje, je verzinsels bevatten argument, noch feit, noch keurigheid.

  ik resteer mijn casus ook: ga jij maar lekker door met brallen. In je eentje. Joepdoei en de mazzel.

 10. Ja, Madbello, ik snap je actie.. Zeker nu ik net Arnoud's boek uitgeplozen heb tijdens het zetwerk 😉 Ik vind het *zeker* jammer, ik heb liever dat ook reaguurders als Gifpilbonusje hun mening kunnen geven, maar die reaxie van 14u26 van hem was inhoudelijk strafbaar. En dan ben je ook, heb ik even nagezocht in Hoofdstuk 3 + voetnoten H3 van De Wet op Internet 😉 verplicht als forumbeheerder om *iets* te doen. Al blijft het gewoon vervelend dat je dan als forumbeheerder op de stoel van de rechter moet gaan zitten. Maar laat Gifpilbonusje maar naar de rechter gaan, als hij meent dat zijn Holocaustontkennende reaxie tenonrechte niet zichtbaar is.

  tWas geen bijval hoor SirCS, tis gewoon mn mening 😉 En je hebt groot gelijk met die wereldwijde genenlink. Iedereen die wel ns een familiestamboom gelezen heeft èn heeft geluisterd naar het Namenlezen eind januari, heeft namen van zn eigen verre voorvaderen kunnen terughoren. Etnische zuiverheid is een volslagen belachelijk concept. De mensheid zou allang uitgestorven zijn aan inteelt als het bestaan had.

 11. "Zal kijken wat Jolie en Sir er van vinden en kijken wat verstandig is."

  Wil Je Wél Waarschuwen Dat beide tot de Beschreven partijen Behoren Dus de Redelijkheid Zo Als ze Die Al Vertoond hébben Zál ér Wél Van af druipen!

  Wél even Opletten Dat ze zelf begonnen Zo Als de haldol ér áf druipt….Éèn Door Mij Zéér Gekende joodse argumentatie en reactie ….Zelfs Jij Die Geen Eens Wat Zó Verschrikkelijks Zei in het Begin werd gelijk belasterd belaagd én bedreigd met hún joodse seperatistenwetjes..

 12. Sorry @Gifpilbonusje, je gaat niet op een redelijke manier in op inhoudelijke reacties en je doet lelijk tegen mijn gasten.

  En vooral dat laatste vind ik niet leuk.

  Ik heb je niet geblokt maar wel in moderatie en al je comments even afgeschermd, dus niets is verwijderd.

  Zal kijken wat Jolie en Sir er van vinden en kijken wat verstandig is.

 13. @Gifpilbonusje; I rest my case; blijkbaar is er toch sprake van moeite met het "lezen" van sociale situaties tussen jou en mij? Kan net zo goed aan mij liggen als aan jou maar de sociale interactie loopt niet zoals ie zou moeten lopen? Ik heb geprobeerd om opbouwend met je om te gaan maar dat lukt dus niet. Vanaf nu is het adagium voor mij "don't feed the troll" en veel succes op de volgende fora waar het zoals gewoonlijk weer een kwestie van tijd is dat je daar ook verwijderd wordt of aangesproken wordt op je antisemitische uitlatingen?

  En denk hier maar eens over na, wellicht zit er ook in jouw genen en bloed meer sporen die terug te leiden zijn naar het volk van Judea dan je zelf zou durven bedenken? Je kunt jezelf daar overigens ook op laten testen maar durf je dat ook?

  Zie: http://www.familytreedna.com/Default.aspx?c=1

  En Jolie bedankt voor je bijval ; was niet nodig, heb een groot incasseringsvermogen maar toch bedankt!

 14. Zeg lekkere mafkees, gifpil, wil je mijn aantijging niet toeschrijven aan SirCS? ìk begon hier over de haldol hè, niet Sir. Dat híj je daarbij nog professionele hulp aanraadt is goedheid van zijn kant, ik zou je gewoon in een dwangbuisje afvoeren.

  En als je nu ècht per se aandacht wil, moet je met Zoek&Vervang het woord jood in je tekstjes ns vervangen door een andere religie of volk. Kun je zien of er dan wat méér mensen wakkerliggen van je teksten.

  Maar het kan ook zijn dat je aandachtsquotum *op* is en er van Aboriginal tot Zionist geen mens kwaad wordt om je gebral.

 15. Ja beste UitermateLiefBonusje, om het maar met Hans Teeuwen te zeggen; "de mensen praten altijd wel over de Joden enzo, terwijl eh nou die Duitsers dat waren ook geen lieverdjes hoor?" (Uit: Bijbelverhaal)

  Het is een grap maar wel één met een kern van waarheid; ieder volk kent zijn kwaad, of je nu van Joodse, Duitse, Aziatische of Aborginal afkomst bent. Het kwaad maakt namelijk geen onderscheid in ras en geloof? Het kwade zit gewoon in de mens en wordt eventueel door bepaalde omstandigheden gestimuleerd en ik vind het gewoon te simpel om je op één bevolkingsgroep te richten wat jij doet. Daarnaast begin ik gewoon diepe medelijden met je te krijgen want door je ongenuanceerde uitingen en je geldingsdrang om de Joodse gemeenschap van alles en nog wat de schuld te geven isoleer je jezelf van de realiteit en andere mensen. Hierdoor worden je paranoïde neigingen alleen maar nog sterker waarbij je volgens mij nog slechts enkele stappen verwijderd bent van een behoorlijke psychose wat ik overigens niemand toewens. Ga a.u.b. professionele hulp zoeken en neem van mij aan dat niet alle medici en psychiaters aangesloten zijn bij het Joodse Genootschap. Er zitten er echt enkele bij die vanuit hun hart jou willen helpen maar dat moet je willen geloven? Soms is leven in de gecreërde leugen natuurlijk veel veiliger voor je dat snap ik ook wel?

 16. Jahoor Bonusje "Heroine tabak en alcohól …3 major joodse Wereld handelsartikelen" Tuurlijk.

  Zeker nooit het boek dat Tacitus een kleine 2000 jaar geleden over onze verre voorouders schreef http://www.let.ru.nl/v.hunink/tacitus.htm gelezen? Jouw favoriete woord, jood, moest nog uitgevonden worden, maar de Germanen dronken al 24 ur per dag. Waar haalden ze die alcohol vandaan zonder jouw 'asiatische nachtmerrie?'

  Enz enz enz enz enz.

  Gewoon je Háldòlletje slikken, Gifpilbonusje, dan gaat het allemaal vanzelf weer over.

 17. At your service!

  <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mnzVq2t7bi4?fs=1&hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mnzVq2t7bi4?fs=1&hl=nl_NL&quot; type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

  <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q0IXsACBRco?fs=1&hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q0IXsACBRco?fs=1&hl=nl_NL&quot; type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

 18. Over Cartman Fans gesproken SirCumSized, haha, je link deed me aan de Dreidel Song denken

  En ja, dat rare Hongaars —látok két ház— hierboven, van Gífpílartók Bónúséla: ach tja. Wát Mót Jè èr Méé. Híj dóet wáarschijnlijk héél erg zijn bèst om het MDI àchter zich áan te krijgèn.

  Vermoeiend trouwens, die accentjes typen. Misschien verwart ons Hongaartje het MDI met RSI 😉

 19. @SirCumSized : Kon je het toch niet laten 😆

  @Gifpilbonusje : Ik zal je voortaan mailen, het is idd on topic bij deze, maar de herhaling elke keer van die rits feiten die je overal al hebt opgenoemd gaat een beetje vervelen. Ik ken die stellingen allemaal wel en de bezoekers van deze site ook wel.

 20. @Gifpilbonusje; Ja, de topic is hier inderdaad de mogelijkheid dat sommige Joodse mensen de eerste aanzet hebben geleverd voor het ontstaan van de Tweede Wereldoorlog maar wat heeft de vermeende verkrachting van Yolanda uit Epe daarmee te maken? Overigens wordt er tegenwoordig enorm getwijfeld aan die verklaringen van Yolanda in de jaren negentig en heeft het er alle schijn van dat deze "dame" een iets te ruime fantasie heeft gehad net zoals de beroemde Maria Mosterd die achteraf ook een fantaste blijkt te zijn maar dat is hier ook "off topic"?!

  Om voor iedere eventuele misstand in de maatschappij automatisch via niet verifieerbare bronnen te verwijzen dat de Joden overal de schuld aan hebben is te simplistisch en statistisch overigens ook niet mogelijk?

  Of ben je misschien een hele grote fan van Cartman uit SouthPark;

 21. @Gifpilbonusje : Je hebt je punt gemaakt. Zou je voortaan niet in herhaling willen vallen en ontoppic willen blijven? Ander ben ik genoodzaakt om je reacties te verwijderen.

  Vriendelijke groet 😉

 22. Joden hebben gewoon gelijk, … en ze kunnen op water lopen !! Alleen hebben ze ondanks hun vermeende hoge intellect nog steeds niet door waarom ze al zo'n 3000 jaar worden gehaat. Als de Amerikanen (die 2x op Bush hebben gestemd & zich dood laten schieten in Iraq), doorkrijgen dat ze belazerd worden krijgen we een nieuwe holocaust. Als je dezelfde fouten maakt als vroeger, krijg je hetzelfde resultaat … toch ? Butt … there is no business like Shoah business > Quote Norman Finkelstein.

 23. Dat is toch een VEEL beter verhaal: "bij mijn buren is er ingebroken en de politie heeft geen tijd om langs te komen" + "mijn motor omgegooid was tegen een auto en de politie geen aangifte wou opnemen" + "om een tweet komen ze nog lang op school"

  Daar kun je ZO een PERFECT blogje over maken, dat aan alle kanten steekhoudend is..!

  Maar als je schrijft "Paars is werk van Joodse kongsi. Zou het niet zo zijn dat het probleem is dat het nog echt waar is ook!?" dan neem je het voor Harry Mens op, je geeft hem gewoon letterlijk gelijk.

  En omdat er een eeuwenoude (en al 1000en keren bewezen nergens op gebaseerde) mythe bestaat van een zogenaamd 'joods complot', dat keer op keer gebruikt is om mensen mee te vermoorden, zie o.a. http://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_w… is zo'n opmerking, van zowel Harry mens als van jou, schadelijker dan hij op het eerste gezicht lijkt.

  Je haalt nl iets uit de kast, een hele oude leugen, die keer op keer, is opgepoetst, aangepast, puur om het vermoorden van hele bevolkinsggroepen goed te praten.

  Jij weet dat misschien niet, op jouw school gaf men er kennelijk geen les in. Op mijn school wel. En wie zelf verder leest, kranten, bladen leest kan weten dat die mythe puur bedoeld is om genocide goed te praten.

  Ik neem je echt niet kwalijk dat je die mythe niet kent. Je hebt er ook niks aan. Hooguit op zo'n moment als dit, wanneer Harry Mens 'm in een bijzin weer even uit de kast trekt. Je kunt Harry's bijzin als "klein" beschouwen, maar verhaal, dat hij in 1 bijzin opdist, heeft een enorme connotatie, van miljoenen onschuldige doden.

  Aan het opdissen van dat soort verhalen moet je niet mee willen doen. Voor je het weet is het weer bon ton om te spreken van joodse complotten. Of islamitische complotten, communistische complotten, Hutu-Tutsi-complotten of joost-mag-weten-wat.

  Ik zou dat verhaal over die verwijderde tweets best graag willen lezen….. DAAR weet ik nou helemaal niks vanaf. In *geen enkele krant* (!) gezien (ik lees er 2 :-))

  Dus als je daar over blogt, vertel je mij iets wat ik niet weet 🙂

 24. @eerstkoffie : 🙂

  @Jolie : Ik neem het niet voor Harry Mens, vind hem een griezel. Wat mijn zo irriteert is dat de zo gerespecteerde media zulke onzin uitkraamt over complot en samenzwering op basis van een zin en het CIDI er zo boven op springt

  ''#CentraalJoodsOverleg: Vooroordeel #HarryMens over #Joden onacceptabel. Om gesprek verzocht.''

  Net zo onzinnig en smakeloos en dat maakt mij woedend en daar doe ik een schepje bovenop.

  De politie heeft hem inmiddels een bezoek gebracht op zijn school, waarna hij de tweets heeft verwijderd.
  http://nos.nl/artikel/163680-cidi-doet-aangifte-t

  en bij mijn buren is er ingebroken en de politie heeft geen tijd om langs te komen met het verzoek om langs het bureau te komen om aangifte te doen. Dat maakt mijn woest en laat staan dat een tijd terug mijn motor omgegooid was tegen een auto en de politie geen aangifte wou opnemen. …. en om een tweet komen ze nog lang op school. Sorry hoor! dit vind ook geen wal en kant raken en nog onzinniger. Zo ben ik nou eenmaal.

  En weet je nu wie meneer de Kreek is?

 25. "Ik vind jouw verhaaltjes sowieso altijd heel moeilijke te lezen 😉 moet me echt concentreren om te begrijpen waar het over gaat"

  🙂 Ben in ieder geval niet de enige met stukjes waarbij men niet direkt begrijpt waar het over gaat…

 26. Mike, ik kan best lezen, maar het is voor een ander ècht niet duidelijk wat je hiermee wil bereiken. Want inderdaad, ik snap een zin als "Lees wat andere tegengeluiden die de werkelijkheid op hun grondvesten doen schudden, waar de leugen zo groot is, dat het niet te geloven is dat het een leugen zou kunnen zijn” niet. Sorry.

  Verder gebruik je allerlei "informatie" die

  a) geen informatie is, maar misinformatie

  b) strafbaar is in Europa

  c) drogredenen bevat

  Ook in je verweer ("Turkije mag ook de Armeense genocide ontkennen") ga je mank: dat Turkije de Armeense genocide ontkent, is voor de EU een reden om Turkije niet toe te laten tot de EU. Een EU-land moet z'n eigen fouten kunnen erkennen, zoals Duitsland ook heeft gedaan.

  Ook in je allerlaatste reactie ga je mank: Ook zonder de "Zionistische zaak van Theodor Herzl" hadden en hebben er altijd joden rondom Jeruzalem gewoond. Het is nl. zo dat de bezettende Keizer Titus in 70 na. Chr. wel een groot deel van de joodse inwoners van israel verjaagd heeft, maar lang niet allemaal.

  Ook het plaatje bij je stukje gaat mank: in 1933 organiseerden de joodse inwoners van palestina (!) een kleine handelsboycot (!!) tegen Nazi-Duitsland vanwege de moord op joodse Duitsers in Nazi-Duitsland. Je trekt dus een krantekop van de britse tabloid "Daily Express" die puur over deze Handelsboycot gaat, uit z'n verband, alsof je ermee wil aangeven dat WOII de schuld is van joden in het Midden-Oosten.

  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  En waarom plak je zoveel onzin bijelkaar? Omdat je het wil opnemen voor Harry Mens? Laat Harry Mens in zijn sop gaarkoken.

  Mike, je schrijft normaal prima stukjes, maar dit slaat als een lul op een drumstel. En nee, Jeroen de Kreek ken ik niet.

 27. @Jolie : Schijf ik zo slecht Nederlands of wil je niet lezen wat er staat.

  Dit hele stuk heeft dan ook niet met Harry Mens te maken. Het punt dat ik hier aan de orde stel op mijn manier is dat de media ''samenzwering'' en ''complottheorieën'' aan die ene zin van Harry Mens toedichten, terwijl dat niets te maken heeft met wat Harry Mens heeft gezegd en de CIDI daar gelijk bovenop zit.

  Dus ik zeg het weer:

  ''media schreeuwt moord en brand over complottheorieën. Ach! Het zal wel aan mijn liggen, maar ik doe er een schepje boven op!''

  ''Lees wat andere tegengeluiden die de werkelijkheid op hun grondvesten doen schudden, waar de leugen zo groot is, dat het niet te geloven is dat het een leugen zou kunnen zijn.''

  En dus zet ik de ergste en heftigste leesvoer over samenzweringen en complottheorieën dat op het net te vinden is. Dat doe ik wel vaker.

  En denk niet dat ik gelijk heel weblog van iemand ga uitpluizen wat i allemaal heeft geschreven, daar heb ik gewoonweg de tijd niet voor, heb gebruikt gemaakt van de linken die de Zionistische zaak van Theodor Herzl duidelijk scheiden dan de Joodse zaak.

  En ja! Jeroen de Kreek die je ken je vast wel, de man die la vast heeft gezeten voor het bedreigen en stalken van Bakenende, nog politieke ambities heeft en die word nauwlettend in de gaten gehouden door de …….

 28. Mike, de link http://www.hetzuur.nl/artikel/category/holocaustl… bevat een enorme hoeveelheid antisemitische teksten en holocaustontkeningen.

  En citaat van de tekst achter je link: "Joden zijn niet systematisch vernietigd bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat de Tweede Wereldoorlog draaide om de algehele vernietiging van Joden is bullshit. Het lijkt er zelfs op dat er helemaal geen gaskamers geweest zijn." [30 mei 2010]

  Dat zijn teksten die in .NL, net als in andere Europese landen, strafbaar zijn.

  Wees blij dat ik het allleen maar smakeloos noem 😉

  Die teksten hebben niets, maar dan ook Niets met Harry Mens te maken. Waarom haal je ze er ueberhaupt bij? Of heeft Mens soms de Holocaust ontkend in zijn TV-show?

 29. @Jolie : Voor zo ver ik kan lezen in die twee stukjes dat ik link staat geen holocaust ontkenning, alleen een andere oorzaak en gevolg tot de holocaust.

  ''media schreeuwt moord en brand over complottheorieën. Ach! Het zal wel aan mijn liggen, maar ik doe er een schepje boven op!''

  Dus ik doe daar duidelijk een schepje boven op! Op reactie wat de media daarover schrijft:

  Harry Mens: Joodse samenzwering voor Paars kabinet
  http://www.ad.nl/ad/nl/2504/Verkiezingen/article/
  enz. enz.

  ''andere tegengeluiden die de werkelijkheid op hun grondvesten doen schudden, waar de leugen zo groot is, dat het niet te geloven is dat het een leugen zou kunnen zijn.''

  Het is maar net hoe je het wil zien en over smaak valt niet te twisten.

 30. Nou, ik zal het eens proberen @eerstkoffie. Jood. Jood. Jood. Jood. Israel. Israel. Israel. Israel.

  En nu zou ik dus beschuldigd worden van antisemitisme.

  Wat de PVV betreft, denk ik dat je heel wat demonstraties gemist hebt. Die zijn er weldegelijk geweest, en daar hebben allerlei mensen, groepen, aan meegedaan. Google maar 'ns op: Marijke Vos, mevrouw Meulenbelt, Mohamed Benzakour, Ed van Thijn, Mohamed Rabbae.

  En anders helpt HP-deTijd lezen: http://www.hpdetijd.nl/2010-02-18/antifas-plakken
  (ik heb 'm opgezegd, het blad kreeg steeds meer blank bitterballenbiergezeur-niveau, maar voor de liefhebber heeft 't regelmatig leuke kritische anti-Wilders-stukjes.)

  Het klopt dat men niet spreekt van ‘Anti-Moslimisme’, de antifa-groepen spreken van: Islamofobie.

  Geen idee waarom, misschien bekt dat lekkerder.

  Maar wat dit alles nu te maken heeft met het ontkennen van de holocaust, waarnaar de links in Madbello's pro-Mens-stukje verwijzen?

  Mike, je tekst getuigt nog steeds niet van inzicht of smaak. Je uitleg erbij rammelt. Je moet het zelf weten hoor, maar het komt op mij nogal onwetend over.

  Je zou er goed aan doen in plaats van die zogenaamde "holocaustles" van hetzuur een paar van de 1000-en pagina's van Nizkor.org te lezen.

  Deze bijvoorbeeld:
  http://www.nizkor.org/ftp.py?camps/auschwitz/ausc

 31. @Jolie Dank voor de interessante PDF. Ken helaas geen nazaten, van beide 'kampen' persoonlijk. Als eerste heb ik ook niets tegen welke mens dan ook ! Ten tweede vind ik dat het conflict Gaza etc, opgelost moet worden. Is voor niemand goed, zowel Israeli's als Arabische landen. Wat ik vreemd vindt, is dat het zo'n beladen ding is. Zo gauw je 'Jood' of Israel schrijft, hier in NL, dan volgt er gelijk 'anti-semitisme'. In NL komt dan een PVV in de regering, maar over 'Anti-Moslimisme' rept nooit iemand. Beetje dubbel hier. Zie ook Raja's Kampf.

 32. Oh, vergeten, nog even @Jolie. Helemaal gelijk. Iets dat helaas is gebeurd, moeten we niet ontkennen. Maar de nazaten van slachtoffers daar bewijzen dat de mensheid niets leert van geschiedenis. De enigen die krampachtig de slachtofferrol uit geschiedinis in stand houden, terwijl ze zelf hetzelfde flikken, zorgen er ook voor dat 'men' er nergens iets over kan zeggen.

 33. @madbello Voor welk publicatie-medium zou jij kiezen in (mijn) bovenstaand geval ? Ik protesteer gewoon tegen de eenzijdige 'censuur'. Overigens blij dat ik je tot concentratie kan bewegen. En troost je, ik weet zelf vaak ook niet waar het over gaat. Bloggen zou verboden moeten worden voor chaotische warhoofden.

 34. @Madbello ja hee, als Turkije iets doet, of Balkenende, moeten wij dat ook doen? 😉

  De links achter de citaten bevatten doodordinaire Holocaustontkenning. We kunnen een leuke weddenschap afsluiten, hoe lang ze nog online zullen zijn. Of hoe lang het duurt voor de schrijver ervan een aangifte heeft -als hij die al niet heeft 😉

  En ja Hey, het Waarom van de Holocaust? Wat kan een mens daarop antwoorden? 42? the answer to life the universe and everything? Of omdat de mensheid slecht is?

  Of misschien heeft M.S. Arnoni het bij het goede eind als hij in 'Mother was not home for buria'l http://www.uitvaart.nl/dood/showit.php3?cid=223 schrijft dat liefde de reden voor zoveel moord is geweest: duitse liefde voor het eigen volk, en de waan dat een 'ander volk' dat eigen volk zou kunnen schaden.

  Hier kun je meer lezen, (wij kregen het gewoon op school, in literatuur en geschiedenis, en last but not least: van onze (over)grootouders, die o.a. mensen in huis hadden) http://www.nizkor.org/

 35. @Jolie : Ik weet dat het strafbaar, maar als een staat als Turkijen de Armeense genocide mag ontkennen dan mag ik als persoon ook wel andere dingen ontkennen waar ik nooit les in heb gekregen toch!? Weet het natuurlijk wel en als Bakenende conclusies naast zich neer mag leggen waarom ik ook niet  🙂

  Maar de citaten die ik gebruik ontkennen de Holocaust niet, ze geven alleen een andere interpretatie van waarom het tot zo ver is gekomen. Ik denk dat bepaalde feiten in de geschiedenis anders mag interpreteren als ze in de algemene boeken niet word mee genomen in de algemene opinie.

  Chinese geschiedenis boeken zijn wellicht anders dan de onze weergeven en welke verkondigen de waarheid? Ik denk gewoon dat je nooit genoeg feiten heb van de onderliggende zaken die tot iets hebben geleid hebben, om daar een objectieve mening daar aan te geven.

 36. Maar Mike, je bent toch bekend met de feiten?

  Ontkennen dat de massamoord op Europeanen van voornamelijk joodse afkomst heeft plaatsgevonden tijdens WOII is strafbaar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaustontkenning

  Daarnaast is provocatie, het uitlokken van straffen en weetikwatallemaal, pas leuk en karaktervol als het origineel is: Harry Mens is de moeite niet waard 😉

 37. @HetZuur.nl : Bedankt voor de video's, die kon ik nog niet en schep weer een andere kijk op die situatie.

  @eerstkoffie : Ik vind jouw verhaaltjes sowieso altijd heel moeilijke te lezen 😉 moet me echt concentreren om te begrijpen waar het over gaat en laat staan als je dat gaat verstoppen in een kinderverhaaltje. En nujij is niet het eerste waar ik aan denk om zulke content te plempen.

  @Jolie : had ook zo iets van: ''oei oei, dit gaat wel erg ver'' maar vind de heisa rond de uitspraak van Harry Mens een beetje overdreven om maar gelijk een complot van te maken, dus ik ben de beroerdste niet om de ergste geluiden van het internet te halen. Ik ben gek op complotten, vooral als ze voor mij moeilijk te verifiëren zijn.

 38. Goed, MadBello 😉 Niets tegen die mensen, maar met ook Arabische kennissen wordt je er op gewezen hoe 'nieuws' wordt gestuurd en hoe eenzijdig het is. Zelf iets posten is vaak een 'ban'. Over Obesitas, Moslims of bejaarden mag je echt de gekste dingen roepen, daarentegen. En inderdaad, collega HetZuur.nl schrijft daar gefundeerde stukken over. Een manier om niet 'gebanned' te worden op NuJij, gewoon leuk kinderverhaaltje en volplempen met links: Jip en Janneke en de rotjongens 😉

Reacties zijn gesloten.