Zo @jndkgrf. Steek die maar in je reet! (Video) #PenW

Zag gisteren @jndkgrf  in Pauw & Witteman over het graaien in vuilniszakken. OK! Je wilt verkopen, maar hij past de Balkenende tactiek en legt alle kritiek naast zich neer, gewoon een bullebak die schijt heeft aan de hele wereld en over iedereen heen walst. Hij is wel to the point en eerlijk, iedereen krijgt wat hij toekomt en uiteindelijk is dit waar de Nederlanders om smullen:

Na wat piekeren, laat ik me verwijderen uit HP-colofon omdat @jndkgrf mijn kinderen afbeeldt en in het vuilnis van mijn collega’s graait.less than a minute ago via web

Het vuilniszakken onderwerp komt aan het einde van dit fragment ter spraken:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Zo @jndkgrf. Steek die maar in je reet! (Video) #PenW”

  1. Ach, wat kun je nog anders verwachten van de aanstaande hoofdredacteur van Powned? GS/Powned hebben iets van een "relatie" met de uitgeverij De Telegraaf dus ik verwacht zeker geen besef van ethiek of onderzoekende journalistiek met "hoor en wederhoor" van deze hoernalist?

Maak mij blij en geef reactie :D