Het einde van de Euro (NOVA) €

Tijd voor een feestje? Europa heeft nooit kunnen stemmen voor een Europa en de referenda waren duidelijk daarover. In deze uitzending van NOVA van een tijd geleden maakt wel duidelijk hoe afhankelijk en hopeloos we zijn verbonden aan schakels die we niet kunnen voorspellen en kennen. De politiek heeft ons overgeleverd aan de waan van de dag van de financiële markten, zonder dat we dat als land iets daar aan kunnen doen. Betalen zullen wij zeker en voor de Euro echt zou vallen dan is al het leed al lang geleden. Een ding wat zeker is, dat je door de verzeker en bank wereld diep genaaid bent en nog steeds proberen ze hun ondoorzichtige producten en landen te verdedigen. Fuck Europa en zijn euro!


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Het einde van de Euro (NOVA) €”

Maak mij blij en geef reactie :D