Tal.Ki de simpelste embed Forum voor op je weblog

Dus tevens nieuw hier op madbello.nl. Een heus forum waar iedereen zijn eigen discussie kan beginnen zonder te registeren. Klik op de sign in en je krijg de keus om in te loggen met je Twitter, facebook, Google of welke open-id dan ook.
Op www.tal.ki kan je je eigen embed code kopiëren, voor WordPress heb je natuurlijke gewoon een plugin die gelijk een eigen pagina aanmaakt, voor de rest geen instellingen, gewoon inloggen met je Twitter of ander open-id en klaar is Kees. Hier een korte rondleiding.
Zo op het eerste gezicht werkt heel vlot en alles wat je post is ook heel socialable waardoor je in een klik ook kan delen met andere platvormen via @AddThis , simpeler kan het haast niet.

Het nadeel of voordeel is dat je wel afhankelijk bent van een derde partij, alles word niet op je eigen database opgeslagen maar ergens anders. In principe hoef dat geen bezwaar te zijn als je dit forum maar voor de lol gebruikt, maar niet echt geschikt voor serieuze doeleindes. Plus dat de gratis versie gelimiteerd is tot het laten zien van de 15 meest actieve topics, de eerste 200 reacties van elke topics tot een limit van 5 forums, alles word wel opgeslagen voor het geval je uiteindelijk toch unlimited gaat.
De unlimited versie kost $4.95 per maand of $35.40 per jaar, maar eerst eens kijken tot hoe ver de gratis versie mij en anderen kan dienen.

2 gedachten over “Tal.Ki de simpelste embed Forum voor op je weblog”

  1. Goede verzending en dit bericht heeft me veel geholpen in mijn studententijd opdracht. Dankbaarheid u als uw informatie.

  2. Ik heb madbello.nl gevonden via Google. Gaaf gemaakt! Ik hoop zelf ook zo een site te maken.

    Welke software heb je hiervoor gebruikt?

    Groetjes,

    Henny uit Purmerend

Reacties zijn gesloten.