Wilde paarden in de duinen

Vandaag weer eens de natuur en waar anders dan mijn aller favoriete plek in de Haagse regio: Meijendel. En gelukkig had ik mijn 10x zoom camera mee genomen, het was niet de eerste keer dat ik ze tegen kwam en van mensen moeten zij weinig hebben, maar vaak zie je ze ook niet en laat staan dat je een camera paraat hebt. Wilde paarden in de duinen van Meijendel, vind het altijd een wonderlijk gezicht.

En laat staan toen ik dit zag: Oplaadpunt Meyendel.nl. In eerste instantie dacht ik dat het een grapje was, maar niet minder waar tot ik het van dichtbij ging bekijken. Verzin het zelf maar, voor je mobiel? elektrische scooter of fiets en zeker handig voor die invalide wagentjes die toch al een rit hebben moeten maken om daar te komen en zeker handig als je nog genoeg stroom hebt om ook terug te gaan voor het geval je niet meer kan lopen.

Hier onder nog wat foto’s (2) van die dag:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Wilde paarden in de duinen”

Maak mij blij en geef reactie :D