Kardinaal Simonis in Pauw & Witteman over pedofiele priesters

Kardinaal Simonis zou zo maar in de politiek kunnen. Wat wist hij nou eigenlijk, hij wist niets, maar hij zegt dan ook dat hij adequaat heeft gehandeld, geen Contradictio in terminis? En ja! 20 a 30 jaar geleden was het niet strafbaar of liever gezegd werd de mantel der liefde gebruikt om het in de doofpot te stoppen. Heb je een emmer? Deze uitzending van Pauw & Witteman is echt om te kotsen, Kardinaal Simonis kan mijn niet overtuigen en graaft zijn eigen graf.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Kardinaal Simonis in Pauw & Witteman over pedofiele priesters”

  1. Het was afschuwelijk, hij ontkent alles en bleef maar in rondjes praten. Opvallend dat het gesprek best lang heeft geduurd, was zeer pijnlijk denk ik voor de slachtoffers en mensen die weten dat het wel heeft plaats gevonden.

  2. Typisch geval van "Roomser dan de Paus zijn"? En ja, zijn holle betoog is zeker een "contradictio in terminis". Ik heb het niet gezien maar wel adequaat gehandeld.

    Wakker worden refo-hooligan; de mens versie 2.0 laat zichzelf niet zo snel meer in de luren leggen door holle phrasen en verbale rookgordijnen. Of moet je gelovig zijn om de verkeerde leider te volgen?

Maak mij blij en geef reactie :D