Het YouTube koor: 250 zangers zingen via YouTube

Amerikaanse componist en dirigent Eric Whitacre heeft 250 ingezonden video’s in mekaar gemixt. Eric Whitacre gebruikte zijn blog, FaceBook en YouTube om de oproep en auditie te doen, iedereen kreeg de partituur toegezonden en konden hun video inzenden. Hier onder het resultaat:


Hier onder een eigentijdse compositie met de zelfde techniek die laat duidelijke zien hoe het knip en plak werk in mekaar steekt: thru-you.com en kan je vertellen dat het fucking veel werk is om dat knippen en plakken in mekaar te zetten en nog eens visueel ook, aangezien beeld en geluid hier onafscheidelijk zijn. Benieuwd welke sofware ze hier voor gebruiken.


Via mashable.com: YouTube Choir of 250 Fulfills Composer’s Dream [VIDEO]

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Het YouTube koor: 250 zangers zingen via YouTube”

Maak mij blij en geef reactie :D