Islam Rising: De Trailer

Ta Daaaaa!!! Wilders de nieuwe Hitler 2.0 

Wilders-film op 1 mei in LA in premie, Amerikaanse film met Wilders in de hoofdrol, Wilders filmster, Anti-islamdocumentaire over Wilders, Homofobe financieren film Wilders, Wildersdocumentaire op 1 mei in première, de ultieme waarschuwing naar het westen.

En ga zo maar door, dit zijn maar een paar krantenkoppen die de nieuwe sensatie verkondigen. De rising star is hier Wilders die de gemoederen aan verheffingen is en zijn oorlogsverklaring over de wereld verspreid. De trailer komt echt over als een oorlogsverklaring zo op het eerste gezicht.


Voor zo ver ik kan zien is het weer een montage van oude al bekende beelden. Maar als je het niet kan laten en niet kan wachten op de première kan je het hier kopen op: christianaction.org voor 20 waardeloze dollars en als je er gelijk 100 bestelt, kost het bij mekaar 300 dollar, echt een koopje, leuk voor relatie geschenken en zo!

Amerikaanse film met Wilders in de hoofdrol

Volkskrant – De documentaire van een uur gaat ‘over het oprukken van de islam’ die volgens Wilders ’ten koste gaat van onze vrijheid’. De film heet Islam Rising: Geert Wilders filmster

5 gedachten over “Islam Rising: De Trailer”

  1. Ja gezellig elkaar tot elkaar brengen. Daar komen niet de rotzooitrappertjes die je als je even volgens hun verkeerd naar ze kijkt gelijk paar klappen te pakken hebt. Het zijn ook niet die sukkeltjes die ouwe vrouwtjes beroven of de buurt terroriseren.

    Wil het wel nog eens zien over 10 jaar. Ik geloof dat je dan helemaal niets meer te zeggen hebt in dit land

  2. Dat is niet zo, dat is u alleen wijsgemaakt. Het is makkelijk om negatieve beelden aan elkaar te plakken en dat als de waarheid aan te nemen omdat iemand dat naar u schreeuwt. Het is heel makkelijk dat over welk geloof of ideologie dan ook te doen. Maar wat bereik je ermee? Is dat niet de vraag? Ik heb persoonlijk meer respect voor een project als 'de blauwe bal', dat probeert mensen tot elkaar te brengen.

  3. Wie verknalt wat hier in Nederland? Kom jij uit een ei? Word wakker.

  4. Je kan zeggen wat je wil maar die moslimfiguren zijn echt zieke mensen. Ze zijn er echt op uit om heel de wereld voor hun zelf op te eisen. Word echt tijd dat er is wat aan gedaan word. Kijk alleen al in nederland wat die gasten hier allemaal verknallen.

Reacties zijn gesloten.