De Zwarte Doos van Eurlings

Rekeningrijden mislukt. Dan maar een zwarte doos in je auto fucker! Is dimisioneer CDA minister Camiel Eurlings helemaal van de pot gerukt!? Dat word eens tijd dat hij inderdaad heel snel voor zijn kindertjes gaat zorgen in plaats te denken dat wij zijn kindertjes zijn die in de gaten moeten worden gehouden.
Wat betreft heeft Camiel Eurlings echt een bord voor zijn kop wat betreft privacy, of hij is een beetje dom en word aangestuurd door kopstukken van justitie. Zo’n kastje kan de politie verder helpen na een ongeluk??? En natuurlijk veel en veel meer. Waarom dan niet gelijk een mobiel signaal af laten geven als je harder dan 120 gaat en automatisch de bekeuring thuis krijgt. Dit scheelt niet veel met dat kastje met GPS, met het verschil dat het pas achteraf is af te lezen, als dat ook al niet via WI-FI is af te lezen en wie heeft er tegenwoordig geen GSM op zijn zak?

Schouppe geen voorstander van verplichte zwarte doos in auto’s

Knack – ‎Net als bij een vliegtuigongeluk zou de zwarte doos, officieel Event Data Recorder (EDR), de politie kunnen helpen om na een ongeluk te achterhalen wie er

Eurlings voor zwarte doos in auto’s RTL Nieuws Eurlings positief over zwarte doos in auto’s Autokopen.nl

Eurlings wil ‘zwarte doos‘ in auto verplichten

FOK! – ‎Demissionair minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings heeft vandaag aangegeven dat hij wel wat voelt voor een ‘zwarte doos‘ in moderne auto’s.

Uitstel kilometerheffing stimuleert alternatieven

Computable – ‎Kilometerheffing met gebruik van een zwarte doos in je auto dat alle bewegingen registreert en rapporteert is iets heel anders.