Schroefworst in de aanbieding! 2.95 per kilo

KILOKNALLER! Ben je ook alle hondenpoep op je stoep zo zat!? De Hema in samenwerking met de Gamma komen met een nieuwe product: Schroefworst! Niet voor menselijke consumptie, maar wel gegarandeerd een schone stoep en volstrekt legaal.

(bron: Papieren Sp!ts) VIDEO van Hondenhater actief in Zeist

Je bent in ieder geval gewaarschuwd. Hou je viervoeter goed in de gaten en een muilkorf voor de zekerheid kan geen kwaad. En vergeet ook niet de poep op te ruimen die je hond achterlaat, wel zo netjes.

Hilda said…
ik vind dit zeer grof, zeker omdat onze hond net is ingeslapen. Er zijn ook hondenbezitters die oplettend zijn, zodat hun hond niet op de stoep poept. Moet je die hond dan doodmaken met een schroef in de worst?!!!!
Vind dit niet kunnen. Als hondenbezitter betaal je belasting, dus heb je recht om met je hond buiten te lopen…. wat denk je van katten, paarden etc. die overal scheiten…. moeten die ook allemaal dood…. kippen, eenden, vogels.. mieren… spinnen… waar is het eind…. de mens is de grootste vervuiler… die gooit zijn afval ook op straat…. blikjes, papier, kauwgum doet er 30 jaar over om te verdwijnen.

Moet de mens dan ook maar weg…. met een schroefje door zijn worst?

Dierenbeul stopt schroeven in worst

AD.nl – ‎ZEIST – Het lijkt erop dat in Zeist een hondenhater actief is. Een hond vond daar een worst waar kruiskopschroeven in verstopt zaten.

Hondenhater strooit schroevenworst

De Telegraaf – ‎UTRECHT – Een hondenhater in Zeist strooit met schroeven gevulde plakjes worst. Willem Willigenburg maakte daar gisteren melding van bij de politie. ,,Je

Mogelijke hondenhater in Zeist

Hartvannederland.nl – ‎Een hond kwam met zo’n stukje worst bij zijn baasje aanzetten, toen het dier zaterdagavond laat nog even naar buiten werd gelaten in de eigen achtertuin aan

Hondenhater verspreid worsten met schroeven

FOK! – ‎Het lijkt erop dat een hondenhater in Zeist worsten verspreid met schroeven erin. De ontdekking werd gisteravond gedaan door een hondeneigenaar op de Dr.

Worsten met schroeven verspreid in Zeist

RTV Utrecht – ‎De hond van een bewoner op de Dr. Schaepmanlaan kwam zaterdagavond vanuit de tuin binnenwandelen met een worst in zijn mond. Toen de eigenaar de worst

Hondenhater strooit worsten vol vijzen uit

De Standaard – ‎Een hondenhater in het Nederlandse Zeist strooit met schroeven gevulde plakjes worst. ‘Je moet behoorlijk geestesziek zijn om dat te doen’,

Hondenhater verspreidt plakjes worst gevuld met schroeven

WebRegio.nl – Eemland – ‎ZEIST – Een hondenhater uit Zeist strooit met schroeven gevulde plakjes worst. Willem Willigenburg maakte daar zondag een melding van bij de politie.

2 gedachten over “Schroefworst in de aanbieding! 2.95 per kilo”

  1. Even een reactie op dat Spitsartikel waar een woordvoerder van de politie zegt dat er geen aangifte gedaan kan worden; een aangifte door een burger kan niet worden gedaan maar diverse Gemeentelijke Opsporings Ambtenaren (GOA's) kunnen wél op basis van de gemeentelijke afvalstoffenverordening (Milieubeheerwet)onderzoeken en bekeuren. Dat gebeurd blijkbaar niet in Zeist. Dan hoop ik dat er ergens een dierenvriend is die per ongeluk en niet bewust deze persoon naar een andere wereld helpt? Ik stel mijzelf in ieder geval als vrijwilliger op voor deze klus….

Maak mij blij en geef reactie :D