PedoKoning weer vast

Weer vast, was hij dan vrij? Ja je leest het goed, het is allemaal mogelijk hier in Nederland en Nanda, een van zijn slachtoffers zij het al: Tijdens de rechtszaak in 1995 riepen we al: drie jaar gevangenis is te kort! Er gaan meer slachtoffers vallen! Welnu, dat is nu dus gebleken.” Wat doet Justitie om onze kinderen te beschermen? Niet veel, het is dat we sites hebben zo als stopkindersex.com die pedofielen in gaten houd en actief opsporen, anders zouden zij vrij spel hebben. Maar justitie kennende zal René Wever over niet al te lange tijd weer vrij zijn, dus kijk uit en hier een mooie foto van hem, je weet in ieder geval hoe hij er uit ziet. Lees het verder op de Telegraaf


20 gedachten over “PedoKoning weer vast”

 1. “Staan 2 leuke spellen online misschien wat voor tijdverdrijf martje?”

  dit zijn de mensen die onze kinderen moeten beschermen? Met zogenaamd leuke spelletjes waarin gewone burgers van Nederland die niets met pedofilie te doen hebben, kunnen worden doodgeschoten.
  Dit is exemplarisch voor de mentaliteit van Yvonne van Hertum en de haren. Sadistisch. Ongevoelig. Harteloos.

  Mensen; ik zou nog even goed nadenken voor ik mijn vertrouwen in deze handen leg! Wat doen ze met u als u even niet in het straatje van Yvonne van Hertum praat?

  gr. BB

 2. “Ad said in November 25th, 2007”
  “…maak je maar zorgen om de zaak die vandaag ontvankelijk verklaard is,…”
  Vandaag; zondag 25 november ?
  Of gisteren; zaterdag 24 november ?
  Het OM bij jou daar `aan zee` werkt wel erg veel over `mevrouw de fantast`.
  Is YvH dan alweer vergeten dat ze het zelf is geweest die de publicieit heeft opgezocht ? Haar foto`s online heeft en/of heeft laten plaatsen met haar toestemming, dit is de prijs die je betaald als je zo graag `beroemd` wilt zijn.
  Ik vindt het wel fijn om te horen dat je eigenhandig de wet aangepast hebt en politie hierin meegaat; het is verboden om op enigerlei wijze (bewust of onbewust) contact te hebben met een crimineel. Even m`n wetboeken aanpassen dus !
  En wat vond de politie van de door jou achtergehouden informatie waarmee je een mislukte `perfecte` val had opgezet ?
  Voor de mensen die het nu allemaal niet meer zo goed volgen, kijk hier dan maar eens en vorm Uw eigen oordeel.
  http://teamleon.wordpress.com/2007/11/19/hoe-diep-kun-je-zinken/

  The Boss

 3. Staan 2 leuke spellen online misschien wat voor tijdverdrijf martje? trouwens smijt niet met oude zaken deze hebben een sepo, maak je maar zorgen om de zaak die vandaag ontvankelijk verklaard is, lijkt me veel beter 😉
  zijn er nu al4 waar je je moet verantwoorden, ben jij even vergeten dat jij begonnen ben om de foto van Yvon op je wegblog te zetten? Uiteraard hebben we de screenshots beschikbaar gesteld aan justitie. En je bekentenis dat je kontakt met de PEDO HUFTER Rene Wever hebt gehad?
  Dom

 4. Ad, of beter Yvonne; niet zozeer te koop lopen met je onkunde. Anders als jij ren ik niet voor ieder wisse wasje naar politie om `aangifte` te doen, zo ook in dit geval; ik heb gewoonweg MELDING gemaakt van hetgeen ik constateerde. Maar ik heb ondertussen al wat meer info verzameld dus ben bang dat ik nog even terug moet naar die mensen.
  Nu heb ik een plank misgeslagen, ok kan goed zijn; ik ben per slot geen timmerman, welke plank dan ?
  Die plank gebaseerd op een artikel bij sks welke naderhand bleek onvolledig te zijn nadat ik hier ruchtbaarheid aan had gegeven ?
  Vreemd toch dat de rechercheurs die de uitdraai van dat artikel lazen ook boos werden totdat ik ze vertelde dat het een `oude` zaak betrof.
  Wil je zo graag informatie verstrekken doe het dan goed in het vervolg.
  Concentreer je op dat wat je zegt te willen doen, bestrijding van kindermisbruik. Het voeren van een hetze, het opruien van mensen, het foutief informeren, het zoeken van media aandacht; dit alles werkt hier niet aan een oplossing, eerder werkt daar tegen.

  The Boss

 5. Dat is zielig. Heb je zo weinig plezier in het leven dat een foutje van iemand anders je weekend goed maakt. Voor de rest gaat er veel fout he:

  Slachtoffers van kindermisbruik op je conto
  fout na fout opstapelen
  zinloze berichtjes plaatsen
  Alle pogingen om Mart H. schuld te geven van van alles mislukt
  Alle pogingen om kritiek te omzeilen met nog meer leugens stuit op nog meer kritiek.
  Allemaal inhoudelijke vragen en tegenargumenten waar je niets op te zeggen hebt…..

  lastig leven hebben jullie he? Zouden jullie niet eens stoppen met die onzin en mensen aan de slag laten gaan om echt iets aan de problematiek te laten doen? Deskundigen en mensen met een rationeel en normatief beoordelingsvermogen.

  Ik denk dat het tijd wordt te accepteren dat je tijd voorbij is. De aandachttrekkerij is mooi geweest. Beste Yvonne, ga je weer op hondjes storten, dat is een stuk veiliger voor de kinderen van Nederland!

  BB

 6. heb je al aangifte gedaan van een oude rechtzaak? Mensen mensen leer eerst toch eens lezen voor je gaat zeggen dat je boos bent.

  Degene die voor LUL staan zijn jullie in dese. En geloof het of niet, het maakt ons weekend weer helemaal goed.

 7. Ach… zolang ze bij SKS zeker weten dat Léon “Rustenburg” als achternaam heeft en zolang ze zeker weten dat in Den Helder zijn huis woont… (Christa weet het zéker)Hoewel de door SKS geplaatste url op het blog van TeamLeon naar Utrecht verwijst.
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22Leon+Rustenburg%22&btnG=Zoeken&meta=lr%3Dlang_nl
  Wie neemt die ondezoeken van SKS dan nog serieus?

  Hoe zat het ook alweer? Eerst was het Alkmaar… dicht bij Purmerend, de home stad van René W. Er werd niets gezegd maar de insinuaties waren weer niet van de lucht.
  Utrecht zie ik ook nog voorbij schuiven… En nu Den Helder.
  Er wordt wat verhuist deze maand!

 8. Als je echt hart hebt voor die kinderen, zorg je ervoor dat deskundigen de slachtoffers helpen en dat de ter zake doende instanties zoals politie, justitie en gelieerde instellingen hun werk kunnen doen. Yvonne zorgt wederom voor de welbekende obstructie van de rechtsgang.

  Waarom? Alleen omdat mevrouw zichzelf zo graag hoort praten.. liefst op zoveel mogelijk plekken.
  slachtoffers zijn daarbij niet gebaat, maar raken van de wal in de sloot!

  Je ziet het. Zichzelf op de borst kloppen dat naar verluidt een Italiaans medium interesse zou hebben. Wat helpt dat slachtoffers hier in Nederland? Wat helpt het de problematiek aan te pakken, hier in Nederland?
  NIETS.

  Laten verstandige mensen hun koppen bij elkaar steken. Slachtoffers laten praten wat zij voor oplossingen kunnen bedenken. Zij zijn ervaringsdeskundigen. Mensen die in nuances kunnen denken zoals Marja de Baare en Martine Rademakerj. Google maar eens op die namen. Die trachten tenminste op constructieve wijze iets te doen aan het probleem en er te zijn voor slachtoffers!!!

  BB

 9. Lol… Yvonne/Ad, ga je nu overal hetzelfde onzinstukje kopiëren en plakken?

  Inhoudelijk reageer je niet, daaruit concludeer ik dat TeamLeon zelfs volledig gelijk heeft. Je zegt het klopt niet en komt met volledig andere verhalen. Je bestrijdt dus niet wat wij stellen.

  gr. BB

 10. Ik kan het niet nalaten om te reageren 😀
  @ Leon, je slaat zoals gewoonlijk de plank helemaal mis, maar dat waren wij al gewend van je.
  Ik zal ook hier bij Mike het stukje neerzetten, oke? Dan kun je het op je gemak bekijken.
  UPDATE-1

  We komen even terug op het (link) Verschrikkelijk als je kind zo door een vader misbruikt wordt, in feite verkoopt de vader zijn kind aan een aantal personen die het absoluut niet zo nauw met de wet nemen, en kinderporno maken. Is het niet vreemd dat een rechter ondanks zoveel bewijzen, getuigenverklaringen van de desbetreffende instanties toch een omgangsregeling doordrukt? Wij vinden dat uiterst merkwaardig. Nu moet dat kereltje wat bijna 8 jaar is as donderdag weer naar zijn vader. De moeder heeft het haar zoon nog niet verteld, omdat ze weet wat voor uitbarsting er dan gaat komen. Hij is bang, wat logisch is. Wij van SCA/SKS steunen haar voor de volle 100% en zullen haar bijstaan.
  Dat is 1.

  Nu het volgende berichtje:
  SCA/SKS goes international.
  i wonders non sono ancora il mondo da (de wonderen zijn de wereld nog niet uit) SCA/SKS is benaderd door een Italiaans groot magazine voor een spraakmakend interview. De media in Italië schijnt ons al een poosje te volgen en door het verhaal van Yvonne in de Story zijn ze eindelijk achter ons telefoonnummer gekomen. Vanmiddag is het eerste contact gelegd. Natuurlijk werken wij er aan mee want Italië beschouwd pedofielenverenigingen als Martijn ook als
  ” la lora materia”

  Heb je weer wat om op je log neer te zetten.

  Ad

 11. @Bigboy: Ja daar is ze mee geholpen en degene die daarna aan de beurt waren helemaal. Het is bekend dat dit soort mensen in vaker herhaling vallen. Volwassen mensen horen nu eenmaal niet met hun poten aan kinderen te zitten, zo simpel is het

 12. Tja Big Boy; niks aan toe te voegen, hoewel voor de lezers; klik eens even op; of zijn naam of die van mij. Je komt dan uit op het weblog van teamLEON. Hier worden de door SCA-SKS gehanteerde methodes en akties nauwlettend bekeken en geanalyzeerd. Open vragen en geen dwang iets van ons aan te nemen; vorm Uw eigen oordeel.

  The Boss

 13. “Niet veel, het is dat we sites hebben zo als stopkindersex.com die pedofielen in gaten houd en actief opsporen, anders zouden zij vrij spel hebben. ”

  Als de medewerkers van deze site gedaan hadden wat ze als goed Nederlander hadden moeten doen, namelijk het informeren van de politie in plaats van zelf rechercheurtje te spelen, dan was misschien nog wel erger voorkomen. Misschien waren de laatste slachtoffertjes dan ook wel niet gevallen in de handen van deze vunzige engerd.
  Denk na voor je deze site ophemelt. Zij dwarsbomen justitiële onderzoeken en spelen eigen rechter.

  Nu weer plaatsen ze gegevens en een foto van een vermeend kinderlokker (in Purmerend) op hun site. De foto is van een lokale zwerver, maar niet van de man die door de politie is opgepakt. De opgepakte man heeft (nog) niets ernstigs gedaan, behalve snoepjes uitdelen.

  Zij van sca-sks beschadigen mensen alleen maar zodat mevrouw Yvonne van Hertum mooi weer kan spelen.

  Eigen rechter spelen is spelen met mensenlevens!!

  Ik ben voor het constructief en gestructureerd aanpakken van kindermisbruik. Zomaar iedere pedofiel een kindermisbruiker noemen is schandalig en onzin. Zomaar iedereen die tegen de Hitleriaanse methoden van Yvonne van Hertum is, een pedovriend of pedolover noemen, is onzin.

  Nuanceren en samenwerken met politie, justitie en politiek is het sleutelwoord om verbetering in de situatie aan te brengen. Om straffen structureel te verhogen. Om slachtoffers goede hulp te bieden.

  Wraak en haat helpen slachtoffers alleen maar verder in de sloot. Mevrouw van Hertum werkt daar driftig aan mee, helaas!

  gr. BB

Reacties zijn gesloten.