NU Alles Gratis te Downloaden

Gisteren en vandaag tussen de bedrijven door. Van de ene release wachten op de andere en het slopen van mijn wc, heb ik alles wat ik in de laatste 6 maanden heb uitgebracht aan muziek op Soundcloud.com geüpload, ongeveer 50 tracks, ruim 10 uur luisterplezier als je er van houd.

En alles gewoon gratis te downloaden!!! Is dat lief, of niet lief van me!? Dus doe je voordeel mee 😀

Gisteren en vandaag tussen de bedrijven door, van de ene release wachten op de andere en het slopen van mijn wc, heb ik…

Geplaatst door Mike Di Bello op zaterdag 11 maart 2017

Made by Dyezzie: www.dyezzie.nl

Fotofuck door Dyezzie.nl 😀

Meer lezen en zien over mijn stampijp?

Zo als jullie kunnen zien is het niet altijd muziek, brood en feest in huize Bello. Soms komt de harde materiële wereld letterlijk naar je toe, en tijd om te slopen. Kan het beter zelf doen dan ik het laat doen, aangezien ik het ook zelf gemaakt heb, en de herstelwerkzaamheden op deze manier ook een stuk sneller zullen verlopen en hopelijk ook een stuk goedkoper.

Maandag krijg ik een hele nieuwe stambuis. Wat ook betekent dat we 2 dagen geen water mogen gebruiken, het worden dus primitieve toestanden. Gelukkig had ik nog foto’s online hoe ik het destijds in elkaar heb gezet, waardoor ik kon zien waar de naden waren. Al met al zijn alle tegels heel gebleven, en daar ging het om. Op deze 7 links hier onder kan je ongeveer zien hoe het vroeger eruitzag: