Met Paravisie de toekomst in

Het zijn donkere tijden met geopolitieke verschuivingen waar gewone mensen zo als jij en ik weinig overzicht in hebben. Wat zullen de mogelijke consequentie en invloeden zijn die het op ons leven zouden kunnen hebben. Niets erger dan de onzekerheid en niet weten wat de toekomst brengt, een mens heeft zekerheid nodig, een houvast en hoop om in heden verder te kunnen bouwen en investeren in de positieve richting in ons leven voor een betere toekomst. Paravisie zou ons er bij kunnen steunen, het even van een ander kant horen die meer opvangt dan wij kunnen, een buitenstander die anders naar de situatie kijkt.

En soms hebben wij raad nodig, of een bevestiging van wat we al weten. Pas als we het van een ander of anderen horen, bevestigd dat de daadkracht om verder te gaan. De toekomst in gaan met een lach is altijd beter dan met de onzekere angst voor het onbekende die op ons afkomt, zo als heden ten dagen dat we bijna in oorlog zijn met Turkije, en de nieuwe Amerika van Trump niet meer 100% achter het oude Europa staat. Dat alles heeft direct en indirect, in meerdere en mindere maten invloed op ons leven, financiële zekerheid, zal er nog werk voor mij zijn, zal het met mij naasten goed gaan? Omdat als het met onze omgeving niet goed gaat, heeft het invloed op ons welbevinden. Vaak is een andere kijk er op, gezien van een ander perspektief zeer verhelderend en relativerend.

Als je het toch doet! Als je toch in dat oerwoud moet duiken van alle diensten die mediums, paragnosten en helderziende je aanbieden, dan kan je beter een platvorm kiezen waar vele andere mensen al langere tijd gebruiken en met meer dan 20.000 tevreden gebruikers heeft. Ontdek de kleurrijke wereld van Paravisie, ook wel bekend van hun blad en paranormale beurzen. Je weet in ieder geval dat het betrouwbare mensen zijn met gekwalificeerde mediums die tevredenheid garandeeren, wat wil je nog meer? Ook nieuwsgierig naar de toekomst? Jouw toekomst, onze toekomst! Omdat hoe het wend of keert, uiteindelijk zijn we allemaal met elkaar verbonden aan een gemeenschappelijke toekomst. Maar vergeet niet ook in het ”NU” te leven en in je directe omgeving, en alle gedachtes die spiegelen met verleden en toekomst even te stoppen en het NU te aanschouwen zo als het zich aandient zonder oordeel. En meestal zal je zien dat je geen honger hebt, geen pijn en eigenlijk alles wel goed is, tot die draaikolk van gedachtes ons weer uit het heden trekken. Ik denk dus ik ben, ben jij je gedachtes?

Mensen, heel veel mensen in beweging:

Met Paravisie de toekomst in

File: NGC 288 Hubble WikiSky. From: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:NGC_288_Hubble_WikiSky.jpg