Games of Thrones over Vlugtelingen

Acteurs Game of Thrones in actie voor vluchtelingen. Op de: metronieuws.nl

Meer zien?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Games of Thrones over Vlugtelingen”

  1. Ja heel zielig al die vluchtelingen. Ze hebben het zo slecht in hun eigenland dat ze met bosjes tegelijk teruggaan naar hun eigenland (kunnen niet snel genoeg gaan). Want ja je komt bv in Nederland en de procedures gaan niet snel genoeg naar je zin ja wat moet je doen je droom van het beloofde land spat uit een. Zo zie je maar stuk voor stuk gelukzoekers. Sowieso zouden verblijfsvergunningen afgeschaft moeten worden. Prima als je hier heen komt. Je gaat in een asielzoekerscentrum daar blijf je zonder toezicht kom je het terrein niet af. Bij binnenkomst teken je (desnoods in jouw eigen taal geschreven formulier) waarop staat dat je never nooit hier mag blijven ook niet als je denkt ik maak snel een kind dus ik kan niet terug. Ook geen opleidingen voor deze mensen. Zodra de veiligheid het toe laat kriig je een enkeltje retour afkomst. Kan jij niet aantonen waar je vandaan komt krijg je een enkeltje naar land van ons keuze. Ik voel totaal geen sympathie voor deze mensen.

    1. Je hebt het vast over gelukzoekers, ik gun iedereen zijn geluk en jij en ik zullen het vast ook doen als we in die omstandigheden zouden zitten. Het is altijd te proberen en niet geschoten is altijd misgeschoten 😀 maar die mensen uit Syrië en omstreken zijn echt de klos en hun hele goede bestaan wat ze hadden is hun ontnomen op best wel barbaarse wijze. En ja, alleen een verblijfsvergunning als er nood aan de man is, en als je voor de Nederlandse maatschappij niet nuttig kan maken als er geen nood meer is in dat land, dan inderdaad terug als je niet kan aantonen dat je werk hebt en of je familie je kan onderhouden.

      1. Ja als hier oorlog zou zijn zou ik ook weggaan. Maar ik zou naar een land gaan wat in mijn straatje pas en wat het dichtste bij is. Landen zoals België Duitsland Oostenrijk Zwitserland of naar een scandinavisch land. En zodra het weer kan ga ik direct terug, Nederland is mijn land en daar wil ik wonen.

Maak mij blij en geef reactie :D