Alle Racisten Dood

Moeten alle racisten dood? Volgens @chnoella wel, maar wat is racisme precies, en waar trek je de lijn of iets racisme is of niet? Maar het zal wel schelen in de wereld populatie en vooral zeker goed voor het milieu van de aarde.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Alle Racisten Dood”

  1. Het is altijd mooi om te zien dat bepaalde soort mensen dat racisme alleen van blank op zwart kan zijn. Als een zwarte een blanke uitmaakt voor weet ik veel wat doen ze dit onder het mom van “wij worden onderdrukt en ons voorouders waren 300 jaar geleden slaven. Echt flikker op met dit soort mensen. Mij verre voorouders waren heel lang geleden misschien ook holbewoners. Nee dit soort mensen doen er alles aan om in de slachtofferrol te blijven terwijl ze geen slachtoffers zijn. Maar met oplossingen komen ze ook niet. Nee lekker overal tegenaan blijven schoppen en niets opbouwen zo kom je er wel.

Maak mij blij en geef reactie :D