Groeten uit Twente

Een analoog bericht in mijn brievenbus. Ja, dat bestaat nog, je word uitgedaagd en ik hap natuurlijk toe: ”ja, doe maar!” En voor je weet heb je een leuke ansichtkaart uit het hart van roestiek Nederland in je brievenbus, die tegenwoordig niet meer echt gebruikt word, behalve voor ongevraagde spam gedrukt op dode bomen. Maar met zo’n ansichtkaart gaan de bomen weer leven.

Had vorige week nog over geblogd. Blog or not to blog. Een dag niet geblogd is een dag niet geleefd, en laat staan geblogd:
Niets te Bloggen.

Ik ga in ieder geval een kaartje krijgen. Je weet wel, zo’n ouderwets kaartje in je brievenbus, die waarschijnlijk met de hand is geschreven, met een dot speeksel op de postzegel om dat op de achterkant van het het kaartje (ansichtkaart) te plakken. En dat via ook weer een brievenbus in een busje te belanden, en of trein helemaal naar Den Haag te bezorgen. Vind het nog steeds een wonder dat zulke post nog aankomt. Daarom verheug me ik er zo op, een kaartje voor madbello.

En vandaag was het zo ver! 😀

dineke 474

Is dat lief of niet? En dat van de enige echte @devineskye op Twitter, maar haar weblog is nog intrigerender, je zou het niet verwachten, maar ook zeer persoonlijk en goed en duidelijk geschreven, ze wind er geen doekjes om. Hier de 3 voor mij meest gevoelige blogposts: Liefde wat is dat nou? En daar ga ze echt antwoord op geven. life goes on, en die gaat echt koud binnenkomen, brrr. Borsten een heerlijk stukje vlees, ja echt he! Zo zijn mannen… Maar vergeet niet heel haar weblog te lezen: devineskye.wordpress.com

Dineke, bedankt voor je lieve ansichtkaart.

dineke twente 1038

2 gedachten over “Groeten uit Twente”

Reacties zijn gesloten.