Ophef Den Haag : Overleg EU en VS inzake aanpak downloaden

Ophef in politiek Den Haag over overleg EU en VS inzake aanpak online piraterij en illegaal downloaden van muziek, films, games en software. Is dit het einde van het vrije internet en ultieme beperking van je privacy ? Een nog een rede om tegen Europa te zijn, waar de burger helemaal buitenspel word gezet en geen inzicht mag krijgen in de achterkamer politiek van ondoorgrondelijke politieke labyrint constructies.

De Europese Unie onderhandelt met de Verenigde Staten namelijk over een verdrag tegen namaak. In deze op te stellen Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) staan de vrijheden van internetgebruikers op het spel. Dit werd duidelijk na het recentelijk lekken van een document inzake de onderhandelingen.

Ja ja! Lees het maar verder op 3voor12.vpro.nl : Ophef Den Haag over overleg EU en VS inzake aanpak online piraterij

2 gedachten over “Ophef Den Haag : Overleg EU en VS inzake aanpak downloaden”

  1. Voor veel mensen nu nog een ver-van-hun-bed-show die onderhandelingen over de ACTA maar Madbello dit kan een legendarisch topic gaan worden in 2010? Want als de USA zijn zin gaat krijgen dan gaat de entertainment industrie dik cashen op content waarbij wederom de vrijheden van de (Europese) burger moet wijken. Content = Money and Money belongs to the Business

    Het voortzetten van het "vrije" internet staat met ACTA op het spel!!

  2. Ik blijf gewoon keihard door downloaden. Het enige wat ik koop zijn xbox 360 games die ik echt onwijs goed vind o.a Call of Duty modern warfare 2, fifa2010, H.A.W.X en dat soort onwijs goede games.

    De andere xbox 360 games download ik en speel ik op mijn omgebouwde xbox die toch is verbannen door Micro$choft.

Reacties zijn gesloten.