Nieuwe bedreigende anti-Wilders rap vs MO$HEB

En dat aangeboden door anti-wilders.com. Stof voor een nieuwe rechtszaak ? Dat is tenminste de insinuatie van hpdetijd.nl. Kan niet anders zeggen dat het een goed in elkaar gedraaide huisvlijt is en ja! Die paar zinnen zouden inderdaad bedreigend kunnen overkomen, maar niet meer of minder dan een actuele realistische realiteit van een reële bedreiging als je zulke uitspraken doet. Kijk en geniet van het gevolg van de knuffel polder mentaliteit en de verruwing van maatschappij en overheid. Kut of Kunst ?


 

Met dank aan: youtube.com/user/verwildering

De Vrijheid Van Meningsuiting EP” (DOOD DE ILLUMINATI) clip geschoten door DIVE TV edit door Progrez


7 gedachten over “Nieuwe bedreigende anti-Wilders rap vs MO$HEB”

 1. Ik heb het genoegen alle anti-Wilders organisaties aan te kondigen dat er binnenkort een boek zal verschijnen dat de rechtse ideeën van deze persoon onthult, bekritiseerd en vernietigt. Dit oeuvre is antwoord op de oproep van Wilders vergelijking tussen Godsdiensten te plegen en conclusies te trekken. Daarnaast bevat de waardevolle historische informatie over de drie Godsdiensten Islam, Christendom en Jodendom en hun standpunten t.a.v. een aantal wel besproken onderwerpen in deze dagen

  De inhoud van dit boek belicht ook de positie van de Moslims in Europa en de rest van de wereld en hun reacties op de film “Fitna”. Het aanvallen en beledigen van Godsdiensten behoort tot de hoofdzakelijke activiteiten van de rechtse politiek omdat die geen andere belangrijke items voor de hand heeft liggen.

  Ik hoop met dit boek een belangrijke stap te hebben gezet in de juiste richting en een begin te hebben gegeven aan het bestrijden van Wilders rechtse ideeën zowel binnen als buiten Nederland. Dit boek mag ook gezien worden als een legitieme verdediging van de Islam, de Profeet Mohamed en het heilige Koran tegen alle beweringen en aantijgingen waarmee niemand gediend is en het draagt ook niet aan het oplossen van de huidige problemen waarmee de Nederlandse politiek te maken heeft.

  Te vermelden waard is ook het feit dat dit boek samen uitkomt met een documentaire dat de persoon van Wilders goed belicht als zijn politieke ambities en illusies.

  Bij voorbaat dank

  Schrijver: dhr. Mohamed Abdalah (Onderzoeker in religieuze geschiedenis en vergelijking van Godsdiensten)

  mohamed_rswlalah@hotmail.com

  tel: 0618118342

 2. he ik haat wilders,ik geef hem groot gelijk dat hij dit nummer heeft gemaakt

  ik haat wilders omdat hij haat heeft tegen buitenlanders

  ik vindt buitenlanders helemaal oke,en die uitspraken van wilders daar kan ik me zo kwaad om maken

  he mosheb die liedje dat is echt cool

  groetjes van melle

 3. Ha, komen vast weer problemen door de video! Hij zaait idd haat dat is wel waar.

  @barry

  Wat aanpassen? Wat is aanpassen?
  .-= Kijk ook eens op lisa´s laatste blog item : ..Cookie Fabriek =-.

 4. Mijn stem heeft Wilders die bontkraagjes en haatbaarden winnen al veelste veel terrein hier in Nederland. Overal schieten die moskeeen als paddenstoelen uit de grond, zelfs van oer hollandse kerken worden moskeeen van gemaakt. Wij moeten ons niet aan hun aanpassen maar hun aan ons. En vind je dat niet, dan lekker terug naar de sahara ik zou jullie niet missen. Ik help nog mee je koffers inpakken ook als het moet, als je dan maar wel beloofd nooit meer terug te komen.

Reacties zijn gesloten.