Spruiten Alla Carbonara

Een wat andere recept voor oer-Hollandse spruiten. In principe is het precies het zelfde recept voor pasta alla carbonara, maar dan zonder pasta, al zijn er vele varianten op deze recept, maar hier onder de Bello versie. En in geen 20 minuten klaar en dat met 1 kilo spruiten, 1/2 kilo mag ook.

1/2 Mascarpone bakje, heel mag ook, 4 rauwe eieren, Parmezaan, witte peper en peterselie in schaal mengen. 200 gram bacon goed doorbakken. Spruiten koken al dente, zeker niet te lang. Spuiten afgieten en terug in de pan, bacon er over heen en dan de rest van de smurrie van mascarpone en eieren. Twee minuten op zacht vuur doorroeren, dat het ei een beetje gaat stollen, maar wel dat het smeuïg blijft, opscheppen, parmezaan er overheen en klaar is Bello.

spruiten alla carbonara

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Spruiten Alla Carbonara”

Maak mij blij en geef reactie :D