Druk Weekend

Je hebt weleens van die weekenden. Druk druk druk! zelfs geen tijd om mijn blog te voeden en laat staan mijn Facebook. Al is het tegenwoordig niet meer zo raar als je af en toe naar je mobiel zit of staat te loeren, wel asociaal als je visite hebt en je constant meer aandacht hebt voor je smartphone. Maar desondanks meer foto’s kunnen maken om toch stiekem op mijn kleine schermpje te kunnen kijken, het is toch een verslaving geworden.

Het was een supergezellig weekend met leuke visite en eters. En sommigen waren nog nooit in de Hofstad Den haag geweest, dus het was tussen de bedrijven door de toerist uithangen om te laten zien waar Den haag beroemd om is en mijn kookkunsten die je nergens in Nederland kan proeven te laten beleven, dus dat! Hier onder een kleine selectie van 30 foto’s van die dag die pijn aan je ogen kunnen doen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Druk Weekend”

Maak mij blij en geef reactie :D