Een Rondje Den Haag

Even een rondje Den Haag. Wat moet je anders als je al je boodschappen al in huis hebt en heerlijk weer is, niet te warm en zeker niet te koud. We zijn naar landgoed Clingendael gegaan, wat rondgereden bij de Scheveningse bosjes en als laatste even in de binnenstad van Den Haag. Zoetermeer heeft verborgen schatten, maar Den Haag natuurlijk nog veel meer! Hier onder meer dan 20 foto’s. Hier ook de foto’s van de zelfde wandeling genomen met een iPhone: Wandeling in het Haagse

4 gedachten over “Een Rondje Den Haag”

  1. Clingendael is echt schitterend. Heb daar vroeger vaak gewandeld met mijn ouders. Toch weer eens heen gaan in de herfst met de hond, vraag ik mijn ouders ook mee gewoon wat oude herinneringen ophalen. Thx Bello voor het brengen op dit idee!

    1. Geen dank en de herfst is idd de mooiste periode. Op de site van de gemeente Den Haag kan je ook de openingsperiode van de Japanse tuin vinden en zelfs inschrijven voor een e-mail alert. Alleen wel vroeg gaan, anders sta je echt in de rij šŸ˜‰

      1. In de ochtend is meest fantastische om in een bos te lopen. Vorig jaar hebben we dat ook vaak gedaan. Lekker op een doordeweekse dag als we samen vrij waren, rond 7 uur a half 8 in het bos en genieten maar met ze twee en de hond. Heerlijk die frisse koude vochtige boslucht in je neus. Dan ergens op een bankje broodjes op eten.

        1. Wat ik soms doe en vaak ook met de kids gedaan in Meijendel, om net voor de zon boven de horizon op komt al daar te zijn, als het nog donker is šŸ˜‰ maar de ochtend in gewoon het mooiste deel van de dag, vind ik.

Reacties zijn gesloten.