Bed Bad en Brood

Bed, Bad & Brood Resort voor asielzoekers. De drie magische B’s waar je de laatste dagen er mee doodgegooid word, kan die drie woorden niet meer horen!!!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Bed Bad en Brood”

  1. Ik snap totaal de moeite niet hoor. Die gasten hebben hier niets meer te zoeken zet ze onder dwang op een vlucht naar land van herkomst oprotten er mee. Mocht het niet bekend zijn waar ze vandaan komen en willen ze het niet vertellen, dan zeg je nou dan ga je maar naar (noem een willekeurig land wat er heel slecht voor staat) kijken of ze dan nog niet willen praten. Er moet niet met dit soort mensen gesproken worden, gewoon eruit trappen.

    Als ik op vakantie ga in een hotel of vakantiehuisje en ik mijn vakantie zit erop dan kan ik ook niet blijven zitten en zeggen van nee ik ga niet weg want ik vind het hier leuker als thuis.
    Dan wordt ik ook bij kop en kont gepakt er eruit geslingerd.

Maak mij blij en geef reactie :D