Hayabusa Jetski

In een ver verleden heb ik niet al te toevallig die motor gehad. De Hayabusa Suzuki GSX1300R was toen der tijd met 175PK en een snelheid van 300+ de snelste productiemotor ter wereld, dus moest ik het natuurlijk hebben en het was nog in de gulden tijd, dus kan je nagaan. Maar in de video hier onder kan je een jetski zien met een Hayabusa motor op het water aan het werk zien en zo aan de video te zien is deze jetski op het water sneller dan zijn straat variant, echt een kogel op het water. Nu nog een jetski met Bugatti Veyron motor….

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Hayabusa Jetski”

  1. Onwijs vet ding. Heb zelf is een dagje op een waterscooter rond geblazen. 60 liter in nog geen 2 uur, duur geintje zo’n ding.

Maak mij blij en geef reactie :D