Snowpiercer (review + trailer)

Al met al is het best een aparte film. Als je van hele vieze mensen met nog viezere handen houdt. Echt een apocalyps film van een nabije eind van de wereld waar ze geprobeerd hebben om de klimaatsverandering en opwarming door vervuiling te stoppen, met natuurlijk rampzalige gevolgen. Dus de hele wereldbevolking of wat er althans van over is zit in een best lange high-tech trein die alle continenten van de wereld doorkruist zonder te stoppen. Aan de acteurs is aan deze film echt niet bezuinigd en de entourage is ouderwets gezegd picobello. Ondanks dat de film heel ernstig en serieus is, hebben ze bepaalde eigenaardigheden in het script ingebracht waardoor je bijna dubbel van het lachen moest zonder inbreuk aan de ernst van de film te doen. Dat vind ik in dit geval best knap en dat zien je niet vaak en bij deze film is het best op het randje waardoor het een aparte film maakt als je een SF liefhebber bent.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D