Requiem for a Species

Clive Hamilton, schrijver van het boek ”Requiem for a Species”: Australische milieuactivisten negeerden zijn boek. Ze zijn hoopvol dat ze de wereld kunnen redden. Dan moet er niet iemand langskomen die zegt: sorry, je kunt de wereld niet redden, want het is al te laat. Lees en huiver het verhaal over een waarschijnlijke waarheid en het menselijk intellect, commercieele lobby’s en politiek die de gekste sprongen maken op het probleem met een ruime bocht proberen aan te pakken en zo werkelijk aan de goden over te laten: Clive Hamilton in VrijNederland.nl ”Het is te laat”

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D