Noah (review + trailer)

Het is dat deze film in het IMAX en 3D draaide, anders was ik sowieso niet gegaan. Maar als je nog een sprankje geloof in God en zijn creatie gelooft, dan moet je zeker deze film niet gaan kijken. Door dat deze film in het IMAX was het door zijn beelden, geluid en troosteloze natuur en uitgestrektheid was het best aan te zien, en met de acteer prestaties was absoluut niets mis mee. Alleen bepaalde elementen van het mythe van de schepping waren in mijn ogen net iets te lachwekkend als nuchter persoon. Moet erkennen dat bepaalde allegorieën best lastig in beeld zijn te brengen en lastig zijn te vertalen, maar deze keuze kwam het bij mij niet geloofwaardig over en ik vond Noah best een sjagerijnige saaie piet en op het laats zelfs een gevaarlijke religieuze fundamentalist. Deze film is best aan te zien als je van epische verhalen van voor onze jaartelling houdt, maar geloofwaardig voor een of ander geloof is het zeker niet.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D