Langzaam maar toch snel

Nee, het gaat niet over seks. Maar wel over mijn nieuwe geboorte, of wel muzikale creatie die na uren naar het zelfde te hebben geluisterd om het een of andere aan elkaar te plakker, stapelen en weglaten het nergens meer naar klinkt. Als ik begin dan laat ik het gewoon gebeuren zonder doel en pas na een dag als het klaar is, en niet meer naar heb geluisterd begint het weer een beetje lekker te klinken. Het blijven natuurlijk in elkaar geflanste concepten die in geen halve dag zijn gemaakt. Luister huiver en als je meer wilt luisteren ben je hier op: soundcloud.com/madbello welkom.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D