Gravity (review + trailer)

De titel van de film is precies waar het niet over gaat, behalve even aan het einde. Tja! Na het zien van de film had ik zo iets van: ‘’wat moet ik er van vinden?’’. De film is in het IMAX zeker mooi om te zien, best claustrofobisch en spannend. In wezen spelen er alleen twee acteurs in de hele film en hoe natuurgetrouw het ook het gefilmd is vond ik qua gedrag en technisch onrealistisch overkomen, vooral toen ze het Chinees ruimtestation benaderde net toen het in de dampkring van de aarde aan het vallen was. De film begint zonder slag en stoot en franjes in de ruimte en dat is het zo een beetje. Ik denk dat de meningen er over verdeel zullen zijn en ik miste toch iets.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Gravity (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D