De milieuonvriendelijke Postcode loterij

Ik heb niets tegen reclame zo lang het geen behoefte creëert en mijn postbus ontoegankelijk maak voor de echte post. En om eerlijk te zijn heb ik het sowieso niet op de Postcode Loterij, maar dat is een ander verhaal, tot deze dikke reclame envelop van de Postcode bingo in de bus viel. In eerste instantie dacht ik: ‘’wat leuk’’ maar na een paar seconde dacht ik aan al die potloden van hout die voor niets worden verstuurd om uiteindelijk in de prullenbak te belanden, al die bomen, verf en andere grondstoffen en laat staan de mankracht en alle CO2 van die afgerachte dieselbusjes die deze reclame troep moeten rondbrengen die nergens goed voor is. Ik zeg: STOP ER MEE! Om deze wereld onnodig te vervuilen.

miljoenen jacht bingo

3 gedachten over “De milieuonvriendelijke Postcode loterij”

  1. Het niveau van de postbezorgers is idd niet meer wat het geweest is en blij dat ze kunnen tellen, zelf pakjes waarop staat: ‘’niet bij de buren achterlaten’’ word bij de buren bezorgd.

  2. En dat met de nieuwe PostNl bezorgers, het zijn toch een andere slag dan die van vroeger.

  3. Wij krijgen ook met grote regelmaat loterijen troep door de bus gestouwd. Het ergste is dat het geadresseerd is dus een NEE stikker dus niet werkt. Is er nou echt helemaal niets te doen tegen deze rotzooi?

Reacties zijn gesloten.