De AH heeft het allemaal

Ja ja! De Albert Heijn heeft het allemaal. Diegenen die de prijzenoorlog hebben geïnitieerd en gelijk de losers er van zijn. De killers van de Euroshopper om de ah basic 25% duurder te maken, dan heb je echt al je kansen verspild, en wie koopt er nog ”A” merken??? Als je vers en gezond bij de Albert Heijn koopt word je echt diep genaaid, groenten en fruit scheelt echt meer dan een tot twee euro per kilo dan bij andere supermarkten en laat staan als je bij de Haagse maakt boodschappen gaat doen, dan weet je pas echt hoeveel je er uit zak word geklopt wordt!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “De AH heeft het allemaal”

    1. Ik kom er in ieder geval steeds minder, wel soms af en toe om te checken wat de prijzen daar doen, moet het toch elke keer zelf ervaren en schikken als ik door de groeten en fruit afdeling loop.

Maak mij blij en geef reactie :D