Wat ik wil van het internet

Kom er steeds meer achter dat door het internet en al zijn media en verschillende manieren om het net te raadplegen, zo als via de TV, mobiel en de computer. Mij het steeds meer om gaat om de snelle hap.

Behalve het zoeken, kopen en administratie ben ik niet meer geïnteresseerd en bereid om lange lappen teksten te lezen. In de koptekst en introductie moet alles instaan, het liefst een duidelijke heldere foto of korte video en NU.nl is al zelfs te langdradig, alleen als het hoogst interessant is voor je werk en persoonlijke sfeer ga je de diepte in. Gewoon eindeloos scrollen en met je ogen scannen en alle info in hapklare brokken in je bewustzijn zuigen. Zo als je bij Facebook ziet, meer is er eigenlijk niet nodig en dat is wat het gros van de mensen wil zien en doen, gewoon gedachteloos scrollen en kijken, kijken en scrollen en af en toe een: hi hi en ha ha en een poep en scheet”. Ik ben hier!

Zelfs dit blogstukje is naar eigen zeggen veel te lang.

 

2 gedachten over “Wat ik wil van het internet”

  1. Dit stukje is al veel te lang, ik was je al kwijt na raadplegen 🙂
    Nee, schrijven doe je voor jezelf en anderen die het willen lezen maar de meeste bezoekers lezen de hele log niet eens. Gelukkig heb ik genoeg wel lezers en die corrigeren me zelfs nog in mijn laatste log bijvoorbeeld! 😛

Reacties zijn gesloten.