Lichamelijke pedofiele kenmerken

pedo-postcode-check.gifNu nog eens wetenschappelijk uitgezocht. Lichamelijke kenmerken kunnen pedofiel verraden. Dus kijk goed uit je ogen : Uit deze vergelijking bleek niet alleen dat zij gemiddeld twee centimeter kleiner waren, maar ook dat pedofielen een lager IQ hadden en in het verleden vaker faalden op school. Daarnaast kwam linkshandigheid tot driemaal toe meer voor onder deze groep en hadden ze als kind meer dan normaal te maken gehad met hoofdletsel. Sync.nl Al is mijn niet echt duidelijk waarom de hogere functionarissen van justitie niet in het onderzoek zijn opgenomen en terzijde met het verzoek van Henri gisteren, op een wel vreemde plek : De reactie BOX van madbello.net, wat ik heb gehonoreerd en de foto met de balk voor zijn ogen weggehaald, het enige wat persoonlijk zou kunnen zijn. Maar zo te zien was ik niet de enige die dat verzoek had gekregen. Kijk maar op : Superdada Henri uit V. schreef een berichtje En hier het item waar het om gaat : PEDO Supadupa Alias Henri

22 gedachten over “Lichamelijke pedofiele kenmerken”

 1. Ach laten we het dan hier ophouden dat ad gewoon een manwijf is.

  Misschien is voor hem/haar breien wat?

  Trouwens als je manwijf bent hebben ze hele leuke forums voor hoor!

  Ricardo 1986

 2. @MadBello, zou je misschien nog willen reageren op mijn bovenstaande reactie, over het medewerking verlenen aan het zwartmaken van een onschuldig persoon? Vind je dat je je daar schuldig aan maakt of niet? Zo niet, waarom niet?

 3. Ha… M.K is opgepakt en ik zit nog hier. Tòch verkeerd geschoten, die lui bij SKS!

 4. Nou lol… ip's vergelijken… dat zegt Ad/Yvonne niks hoor. Die wist namelijk ook heel zeker dat een zeker ip van mij hetzelfde was als die van M.K. Hoe ze dat voor elkaar kregen weet ik niet. Ik heb verschillende keren om bewijzen gevraagd… ik wacht nog. En daarbij… Ze schijnen ook te weten waar M.K nu zit… dus ik zal binnenkort wel een inval van Justitie krijgen. Of ging dat nou om dat adres in Brabant… wat achteraf ook van iemand anders was…???

 5. Ik doe zelden aan ip vergelijking en alleen in uiterste gevallen. Maar iedere nick heeft een andere ip en dat is een feit.

 6. @Ad/Vonne, wat ben je ook een ontzettende sukkel, kan het misschien ook zijn dat ik Henri zelf ken en contact met hem heb hierover? Daarom weet ik ook dat jouw beschuldigingen aan zijn adres onterecht zijn en je niets anders doet dan liegen en bedriegen. Nu dus ook weer met de beschuldiging dat ik henri zou zijn. Madbello kan onze IP's trouwens vergelijken en zien dat ik hem niet ben, en dan ben jij uitgeluld.

 7. Misschien snapt Ad ehhh Vonne niet dat Henri meer vrienden heeft dan dat hij/zij zelf heeft, en deze precies weten hoe het in elkaar zit. Maar goed Ad/Vonne ga door met je leugens vertellen, je zal nog heel raar staan te kijken wie je allemaal tegen je krijgt hiermee, zelfs de personen waarvan je zegt die gesproken te hebben, deze mensen wachten nu al zo lang op je info, telefonisch of per brief of wat dan ook, want die hebben jou ook wat te vertellen. Maar niet datgeen wat jij verwacht…..want jij denkt veel te weten, maar je vergeet 1 ding en dat is dat ik meer weet, heel veel meer….maar goed we zullen binnenkort wel weer zien hoe vreselijk je op je bek gaat. En ik hoop dat je dan het lef hebt om het toe tegeven hoe fout je zat, maar dan zal je wel weer verdwijnen ivm zg. bedreigingen, want zo laf ben je wel

 8. Zonder toestemming heeft Henri uit V. een sex relatie met nu een 13 jarige, en dat al 2 jaar lang.

  Wij hebben diverse foto's van Henri ontvangen, ook van zijn vriendinnetje en hebben daarop onze consequenties getrokken en de ouders van het meisje opgespoord en ingelicht.

  Vandaar dat Henri nu boos is 😉

 9. @Weirdo, waar heb je het over? Maar weet je wat ik nu zo laf hieraan vindt? Iedereen weet nu wie Henri is en zonder zijn toestemming hebben SKS en in navolging Madbello hem uit de anonimiteit gehaald en zo op deze manier te kijk gezet. Hij is zijn baan nu zelfs kwijtgeraakt hierdoor. En jij kan nu lekker helemaal anoniem nog eens op hem zitten afgeven en meedoen met het stenen gooien en modder smijten. Laf hoor. Hoe zou jij je voelen als iemand jou zo te kijk gezet zou hebben en je beschuldigd werd van allerlei dingen die je niet op je geweten hebt?

 10. @Madbello, ik vind het goed dat je op zijn verzoek bent ingegaan maar nog beter zou het denk ik zijn als je heel het stuk weg zou halen. Jij wil je toch niet medeplichtig maken aan het onterecht zwartmaken van een onschuldig persoon? Ik mag toch hopen van niet tenminste.

 11. Wat Belinda zegt heb ik een docu over gezien op tv. Het schijnt echt vaak voor te komen dat familie of gode huisvriend een pedo is…

 12. @ Mannie : Het zij statistieken van een klein groep mensen en die kun je op verschillende manieren interpreteren en zeker niet representatief.

 13. @ Mythe : Dat zal wel meevallen, maar ik heb gelukkig kinderen die niet graag naar buiten gaan 🙂 Maar we gaan zo naar buiten en bedankt.

  @ lol : Dat wetenschappelijk is mijn vraag ook, maar het staat in de sciencedaily.com en daar mag iedereen zijn eigen conclusies trekken en de bedoeling van het volgende is dat ik op het verzoek ben in gegaan. Zwart maken is nooit lekker, het zijn gewoon internet constateringen en over mijn tekortkomingen en frustraties ben ik hier nogal open, dus ik hoef niets te projecteren.

 14. Totaal niet wetenschappelijk dus, de onderzoeksgroep is niet eens representatief dus de resultaten kun je ook niet serieus nemen. Als ik heteroseksuele mensen in de gevangenis of in een inrichting liet onderzoeken zou ik ook allerlei afwijkingen kunnen constateren.

  En ik snap niet wat jullie bedoeling nu is met het stukje over Henri dat hier staat. Gewoon eens iemand lekker lopen zwartmaken? Even een zondebok uitzoeken waar we onze eigen frustraties en tekortkomingen op kunnen projecteren?

 15. klein, laag iq en linkshandig….Hmm dat lijkt me best nog wel een grote groep mensen waar we nu de vinger naar wijzen….Hoe wetenschappelijk is dat nou eigenlijk?… 😉

 16. En hou vooral vrienden en bekenden van de familie in de gaten! (schijnt dat er vaak een relatie is met het gezin) Wordt nog een druk herfstvakantietje dus…. 😉

 17. PS : Het is herfstvakantie. Dus ik moet goed op mijn kinderen passen en weinig tijd om het een en andere in de virtuele wereld te doen 😉

Reacties zijn gesloten.