Eyedentity TV

Een maand opgesloten met alleen internet. Is dat geen droom ? Wil jij graag laten zien wie je bent ? Zou jij kunnen overleven in een virtuele wereld ? Ik zou zeggen ”sluit mijn maar op” kan niets anders zeggen en zit sterk te denken om mijn aan te melden. Dit is een afstudeerproject van 12 studenten en opgezet door HollandDoc van de VPRO. Zo een beetje als een alternatieve .net Big Brother. Ik vind het nu al een geslaagd project en zal mijn verheugen op de uitzending. Hier op : Eyedentity kan je inschrijven en op WebWereld gelezen.


14 gedachten over “Eyedentity TV”

  1. nope niks voor dit pluisje, ik kan niet zonder lichamelijke contacten whaahahahaha

    maarre ben waarschijnlijk tegen die tijd wel verslaafd aan de uitzendingen van het programma ben er erg nieuwsgierig naar 😀

  2. Top! Wég met die sociale contacten! Ik ben nu al bijna vervreemd van mensen, dus dit is een welkome duw in de juiste richting. Een maand lang op internet. Dat zou voor mij inhouden; website's opzetten, nog een weblog starten, online-imams bestoken met vervelende vragen, een aantal politici mailen of dat Holland nog steeds te koop staat en meer van dat soort ongein.

    Overigens, bajesklanten hebben hier toch riume ervaring mee? Die worden opgesloten met een computer.. Wat een leven! Mooi, man..

  3. @ Mike ; jawel, maar ik heb nou eenmaal ook mijn dosis non-verbale communicatie nodig van anderen. Ben nogal visueel ingesteld 😉

Maak mij blij en geef reactie :D