Het is niet mijn moment

Bij de dagelijkse meditatie heb je snel het gevoel dat het ‘’een eigen momentje is’’ een moment voor je zelf met het gevoel dat het een eigen moment is voor je eigen welbevinden. Maar bij mijn dagelijkse meditatie kwam vandaag de flits in me op dat het een contradictio in terminis is, het doel van meditatie is juist niet je eigen moment en plek vinden maar juist verbinden met de algemene en universele bron.

Dus als ik ga mediteren is het niet mijn moment, maar ook jouw moment en een moment van iedereen, doe het niet voor mijn zelf maar van af vandaag doe ik het voor iedereen en alles.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D