Nigel Farage gaat ouderwets weer helemaal los over EU

Prachtige speeches of eerder monologen. Eigenlijk niets niews onder de zon, Nigel Farage verteld gewoon wat hij de afgelopen jaren ook al ettelijke malen al heeft verkondigd en wat blijkt uit te komen. Maar dat daar gelaten, ik vind Nigel Farage echt humor hebben zonder dat hij het op humor laat lijken, engelse humor? Deze is wel legendarisch wat Nigel Farage vind van EU President Herman van Rompuy en dat gewoon recht in zijn gezicht. En hier kan je zien wat hij vorig jaar nog zei: Nigel Farage gaat weer helemaal los in EU parlement (nl ondertiteld)

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Nigel Farage gaat ouderwets weer helemaal los over EU”

  1. Ja, ten eerste is het gebruik van""understatements" een echte Britse uitvinding die nigel Farage zeer goed beheerst. Daarnaast heeft Engeland een "makkelijke" positie als het gaat om EU-kritiek, ze staan langs de zijlijn, zeer slim en sluw gedaan door GB!!

    1. Tja, de euro had alleen virtueel moeten bestaan en iedereen gewoon zijn eigen munt moeten houden, maar de fout is die van de politiek die banken de kans heeft gegeven om veel te veel geld uit het niets te creëren en daarmee te investeren. Nu word er het ene gat met het andere gevuld, uiteindelijk moeten ze echt hun en wij het verlies nemen, ja toch!?

Maak mij blij en geef reactie :D