Oranje dat kan je…..

Een heel ambivalent gevoel er over. Die Nederlandse voetballers van tegenwoordig zien er niet uit als vechters die er voor gaan tot het graatje en vooral als er zulke lekkere verwende voetbalvrouwen smachtend en geil thuis zitten te wachten op hun mannetje. Laten we eerlijk zijn, in de meeste landen is sport juist een vlucht uit je werkelijkheid om het beter te krijgen dan je thuis hebt, terwijl voor die Nederlanders voetballers juist een glijdende schaal van Romeinse en Griekse goddelijkheid tot de harde werkelijkheid van arbeid in Charkov is. We zullen zien en beste zullen winnen!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Oranje dat kan je…..”

  1. Duitsland speelde gister gewoon goed. Zonder moeite zette ze oranje gewoon opzij, van mij hadden ze met 1-6 mogen winnen. Gewoon afstraffen dat oranje, ze zijn dat shirt niet eens waard.

Maak mij blij en geef reactie :D