Nigel Farage gaat weer helemaal los in EU parlement

Je kan veel zeggen over deze man, maar was hij ook niet die gene die het financiële scenario waar we nu in zitten jaren geleden precies voorspelde!? (nl ondertiteld) Zo als gasten als Willem Middelkoop die toch altijd worden weggezet als gekkehenkies van de klas. Maar desalniettemin hier Nigel Farage in debat in het EU parlement op 13 december 2011, de man die op: 24 februari 2010, na een toespraak van Herman Van Rompuy, beledigde Farage Van Rompuy door te zeggen dat Van Rompuy het charisma van een natte dweil en de uitstraling van een tweederangs bankmedewerker heeft. Farage ging verder met de melding dat hij Van Rompuy ervan verdenkt de stille moordenaar te zijn van de Europese democratie en de Europese lidstaten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Nigel Farage gaat weer helemaal los in EU parlement”

Maak mij blij en geef reactie :D