EU ambtenaren betalen 1,1 procent belasting en gaan op hun 55ste met pensioen

Over de hele wereld is het crisis behalve in Europa, terwijl landen afzonderlijk moeten bloeden om de Europese Unie en hun ambtenaren te spekken en prestige projecten te financieren.

EU-ambtenaren zijn in alle lidstaten vrijgesteld van inkomstenbelasting, euro-ambtenaren verdienen bijvoorbeeld twee keer zoveel als Duitse ambtenaren. Het laagste salaris dat de EU betaald is 4308 euro per maand. Hier hoeft slechts 48 euro belasting betaald over te worden. De EU ambtenaren verdienen maximaal zo’n 18.000 euro per maand en hebben daarnaast een 37,5 uren durende werkweek, krijgen 16% buitenlandtoeslag, schooltoeslag, kindertoeslag en een woning inrichtingsvergoeding van 2 maandsalarissen en ze gaan op hun 55ste met pensioen. Een doorsnee ambtenaar verdient daardoor maandelijks zo’n 5000 euro – belastingvrij. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is krijgen de circa 50.000 EU ambtenaren ook nog eens ruim 13 weken vakantie per jaar.
Via xandernieuws.punt.nl als originele bron: info.kopp-verlag.de

Ja ja! Je leest het goed. Die Europese ambtenaren hebben het goed voor zich zelf geregeld, terwijl in alle landen de pensioenleeftijd omhooggaat en steeds minder tegemoetkoming zullen krijgen, blijft het bij die Europese bobos natuurlijk ongemoeid. Tot zo ver de integriteit van de heersende politiek.