Verf spuitbussen voor voeding

Gezond zal het vast niet zijn, maar WTF! Dood zal je niet aan gaan en wat leukers dan je gasten voor het eten al een mond vol tanden te geven voor ze daar haren op krijgen!? ”Waarom niet een chrome forel of vergulde aspergepunten. Het is volledig onschadelijk en smakeloos op te eten, Food Finish brengt nieuwe glans in de creatieve keuken”.

Via trendland.net en te koop op: the-deli-garage.com, leuk voor aankomende feestdagen en je gasten te imponeren met een eetbare gouden kip die zilveren eieren legt 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Verf spuitbussen voor voeding”

  1. Nou als ik zo'n gouden kip voorgeschoteld zou krijgen dan sla ik toch echt over. Met eten moet je niet rommelen. Niet voor die arme mensen in weet ik veel waar, maar gewoon voor je gezondheid.

Maak mij blij en geef reactie :D