Autosleutel met telefoon nummer gevonden?

NIET BELLEN!!! Dat zegt Willem de Louw, werkzaam bij politie Brabant-Noord als Evenementen coördinator in Veghel en Boekel in een tweetbericht. En dat zou ik ook dan niet doen om dan toch een keertje naar de politie te luisteren, maar het toeval wil dat ik ook een telefoonnummer die niet geallieerd is aan mijn echte huisadres op mijn sleutelhanger heb staan, en vind het verdomd handig als ik voor de zoveelste keer mijn sleutel ergens vergeten ben en mijn mobiel bij me heb. Maar benieuwd of het aan dat telefoonnummer te zien is geweest of het een betaald nummer is en treurig dat ze zulke trucks moeten verzinnen om je een paar centen af te troggelen. Bedankt Willem!

Autosleutel met tel. nr. gevonden? Niet bellen! Betreft een truc. Nummer kost heel veel geld! Bel de politie op 0900-8844. PLS RT
Oct 25 via webFavoriteRetweetReply

4 gedachten over “Autosleutel met telefoon nummer gevonden?”

  1. Grote onzin, waar jullie nog serieus op ingaan ook. Is overduidelijk een nepverhaal, een hoax!

  2. Niet te geloven! Ze doen echt de moeite om een 0900 nummer aan te vragen en gaan naar een drukkerij waar ze hun sleutelhanger kunnen bedrukken. Vervolgens nemen ze de moeite om ze op straat te strooien met het risico dat de helft sowieso weggegooid geld is.
    Met dezelfde creativiteit en tijdsbesteding hadden ze ook gewoon een normale business kunnen starten, toch?!

  3. Hoe verzinnen ze het. Dat je met een telefoonnummer geld kan verdienen, nog nooit geweten. Maar laat mij maar eerlijk werken voor me centjes, dan kan ik er altijd trots op zijn dat ik er zelf voor geknokt heb.

Reacties zijn gesloten.