Weblog en social nieuws op aboutblank

Zo als jullie weten ben ik de hoer van het internet en laat geen kans voorbij gaan om voor andere blogs te schrijven als ze me daar de kans voor geven. Aboutblank is zo’n stekkie waar ik regelmatig enige relevante nieuws over blogs en sociale media post, waar ik hier om mijn home stekkie geen melding van maak. Maar vandaag zal ik een opsomming maken van wat ik op a:b de laatste tijd heb gepost.

Facebook was een paar dagen geleden op het slechte idee gekomen om alle notificaties uit te zetten. Lekker is dat! Je krijgt geen updates meer en je weet niet meer wie er reactie op je post geeft en laat staan dat als je reactie op Facebook geeft, nu geen reactie meer terug krijgt, omdat niemand meer notificaties krijgt. Dus voor mijn was het Facebook notificaties aanzetten de enige remedie, anders kan je net zo goed je account opheffen als er geen interactie meer is en vooral niet meer real-time is.

Dick Bruna de hoeder van Nijntje gaat op zijn bek en Punt.nl de weblogcommunity van Mijndomein.nl wint ook het hoger beroep. Dus Henkjan de Krijger had de moed om maar eens wat klanten van web-log.nl af te snoepen. De ene zijn brood is zijn ander zijn brood.

Nu ook een iPhone app voor Blogger.com, nu nog voor Android. Voor de rest is Sargasso.nl omgekat in een nieuwe jas, ik vind hen persoonlijk wat soft en retro en het VrijeVolk archief is weer online na koerswijziging van de site en misschien kan je daarin 52 soorten blogpsts in herkennen, maar het ergste is de grootste nachtmerrie van elke blogger: geen blog meer hebben, wat het gevolg is dat alle blogs van de Volkskrant ook van de aardbodem zijn verdwenen. Maar meer ben ik benieuwd hoe het met Hilbrand Edskes gaat, die door advocaten en het rechtssysteem juridisch kapot word gemaakt, om uiteindelijk toch iets te lachen in de iPhone versus Samsung oorlog.

En ga zo maar door. Als je meer blognieuws wilt lezen ga dan snel naar aboutblank.nlEn als je je geroepen voelt om ook mee te bloggen vergeet niet te solliciteren voor de eeuwige roem 😉

2 gedachten over “Weblog en social nieuws op aboutblank”

  1. Ik ken het ja, en ik doe niet mee.
    Ik krijg regelmatig een mailtje, en dan klik ik altijd door.

    Maar mijn interesse gaat vooral uit naar persoonlijke verhalen, en de grotere logs gaan altijd aan mij voorbij.

Reacties zijn gesloten.