De waan van de dag op NUjij.nl

Laten we wel wezen, die hele politiek is op hol geslagen en reageert uitsluitend waar de media reactie op wilt hebben. Kan wel stellen dat België beter af is zonder regering, daar is het tenminste stabiel in tegenstelling tot NL waar de waan van de dag regeert, wat inhoud dat we totaal stuurloos zijn.

Cohen: PVV dupeert gewone man, moet hij nodig zeggen, de partij die meegewerkt heeft aan de uitverkoop van Nederland en ook dat nog: PvdA’ers zien Cohen niet als oppositieleider en Cohen: kabinet is totaal de weg kwijt. Wie is hier de weg kwijt? ‘Wilders verkoopt ziel van zijn kiezer’ Wat heeft GroenLinks dan gedaan? Politie missie aan mijn reet, ik hou niet man mensen die met woorden en zinnen goochelen. Gezondheidskloof arm en rijk groter. Tja! Het verschil moet er zijn en terug in de tijd dat het niets koste, maar dit het gevolg was: ‘Misbruik Sint Joseph in doofpot‘ en laat staan dat de Grieken de Moslim hype hebben overgenomen. Zo als de politiek is justitie ook van God los! Gooier waxinelichthouder in hoger beroep en
Rookcontroleurs geschopt door cafébezoekers. Groot gelijk, opkankeren met die NSB praktijken van rookcontroleurs, ga liever kijken hoeveel antibiotica en gif in de voedingsindustrie er gebruikt word. Maar het word oppassen geblazen nu in de Nederlandse bossen: Wolf nu ook gezien op de Veluwe.

En dat waren de headers op NUjij.nl, zo’n beetje de ondebuik van Nederland.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D