Cien: de smerigste deodorant maar tevens de best WC-verfrisser

Cien deodorant van de Lidl is werkelijk de meest smerigste deodorant dat ik in mijn hele leven heb geroken. Ga altijd voor het goedkoopste, als het maar niet te veel afdoet aan de kwaliteit. Maar deze deo is echt onverslaanbaar, die: ”48h Actively Caring” kan je beter vervangen met op zijn minst 168h Actively Caring (1 week)

Spuit dat spul in je WC en na een week ruik je het nog. Het heeft een zodanig markante frisse smerige geur dat je het niet meer vergeet en eigenlijk zo snel mogelijk wilt vergeten. Alles behalve lekker dus! Maar ideaal als je diepe doordringende strontlucht wilt maskeren, maar meer ook niet!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Cien: de smerigste deodorant maar tevens de best WC-verfrisser”

Maak mij blij en geef reactie :D