13 (review + trailer)

Wat een ruwe en harde film is dat, echt voor mannen met ballen! Hij is zeker niet slecht, vooral door de cast van acteurs zo als Sam Riley, Jason Statham en Mickey Rourke waar ik uren gebiologeerd naar kan kijken hoe hij is geworden. Het is een broeierig drama en thriller die tentoonstelt wat mensen allemaal doen om de honger naar geld te stillen. Het is werkelijk een Russische roulette in het quadraat, maar echt heel spannend is het niet, voorspelbaar behalve het treurig einde die je leeg achterlaat. Niet slecht, maar ook niet heel goed… Op moviemeter.nl kan je lezen waar het over gaat en de reacties van de echte kenner.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D