Desomorphine: 10 keer sterker dan heroïne

Of wel de heroïne van de armen, gewoon en simpel thuis te maken met paracetamol die codeïne bevatten. Maar!!! De effecten op het menselijk lichaam zijn werkelijk verwoestend, het vlees rot zo van je botten af.

Desomorphine (Dihydrodesoxymorphine , Permonid) is een opiaat analoog uitgevonden in 1932 in de Verenigde Staten, dat is een afgeleide van morfine. Het heeft kalmerende en pijnstillende werking, en is ongeveer 8 maal krachtiger dan morfine. Het werd gebruikt in Zwitserland onder de merknaam Permonid, dit medicijn trok in 2010 de aandacht in Rusland, als gevolg van illegale productie, vermoedelijk als gevolg van de relatief eenvoudige synthese van codeine. De straatnaam in Rusland is Krokodil (krokodil) Via GeenStijl.nl

Hier onder 4 video’s die je eigenlijk nooit gezien wilt hebben. De beelden zijn walgelijk en blijven in je hersenen gegrift. Je bent gewaarschuwd!Ga naar minuut 2:10 en zie hoe het vlees zo van de botten af valt en nog een poging doen en de boel bij mekaar te houden…. Bah!


7 gedachten over “Desomorphine: 10 keer sterker dan heroïne”

Maak mij blij en geef reactie :D